Hegemon Napisano 12 Grudnia 2014 Napisano 12 Grudnia 2014 Cześć Do oddania mam "biggejmowy zestaw spinningowy" Jakiś czas temu ściagnałem ze stanów duży kufer Plano z przynętami Rapali, Tsunami i paru innych, lokalnych producentów. Cześci sprzętu nigdy nie użyłem - do dzisiaj kurzy się w szafie. Robię więc paczkę na dużego fisza ZESTAW: - Pudło PLANO z regulowanymi przegródkami (36/22/6cm) - "Wyhaczacz" RAPALI (hook remover) - Linijkowa miarka RAPALA - Głeboko nurkujący wobler TSUNAMI / 14cm + 5cm ster, ok 30g (1 i 3/8 oz.), głebokość 4,5-5m - 2 kopyta z szybującym, wewnętrznym obciążeniem (pracują podobnie do woblerów) / 1x Holo, 17 cm (7"), waga ok 25-35g / 1x Herbata, 17 cm (7"), waga ok 25-35g + bonus - pływający brelok do kluczy sygnowany Rapala / Luno (duży retailer z USA, u którego robiłem zakupy) Sprzęt jest nowy, nigdy nie opuścił mojego mieszkania. Pudełko ma trochę drobnych rysek i zatarć, ale to konsekwencja przesuwania go z kąta szafy w kąt Za całość chcę.. Powiedzmy 99 PLN + ustalona wysyłka (np. kurier za ~ 15 PLN) Zainteresowanych zapraszam na PW, albo pod adres found.usb.memory@gmail.com Pozdrawiam, Przemek PS - Ponieważ po paru latach nieobecności na forum musiałem zakładać nowe konto - i jestem jednopostowcem - zastosujemy dowolną forme uwiarygodnienia transakcji. Pobranie, wystawka via allegro, odbiór osobisty we Wroc. 1. PLANO 2 Akcesoria RAPALA 3. Wobler TSUNAMI 4. Kopytko TSUNAMI Holo 5. Kopytko TSUNAMI Herb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi