Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

chcę zakupić za kilka dni kolejny element do zestawu początkującego spinningisty, czyli podręczną torbę na "wszystko i jeszcze trochę" :)

Czy możecie mi coś polecić czego sami używacie? Oczywiście jakość wykonania i funkcjonalność są najważniejsze. Na drugi plan schodzi wygląd choć i on jest istotny do pełni zadowolenia. Na ostatnim miejscu jest budżet, nie chcę wydawać od razu 200zł ale jak coś do 100zł znajdę z wysyłką lub na miejscu w Szczecinie to będę zadowolony.

To chyba na tyle.

Czekam na odp.

Pozdrawiam.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Siema,

Ja też póki co zaczynam zabawę ze spinningiem i w sumie to nie mam żadnej ,, profesjonalnej" torby do tej metody wędkarstwa tylko zwykły plecak taki mały sportowy, szkolny mieści mi się w nim wszystko i wygodnie nosi także na początek może za tą kasę kup sobie więcej przynęt woblerów, gum jakąś plecionkę itp.itd. bo szkoda kasy no chyba, że nie masz owego plecaka :wink:

Pozdrawiam.

Gość CarIvan
Napisano

Jak napisał kolega najpierw sprzęt a jak już go będziesz miał tyle że potrzeba będzie coś powkładać, pochować, mieć zapas przynęt itp. pomyślisz nad czymś, osobiście jak jadę na wypad z spiningiem zabieram do bagażnika w samochód walizkę wędkarską z całym arsenałem ale na łowisko z arsenału zabieram podstawowe przynęty jakie zamierzam w danym dniu stosować i zamiast plecaka o wiele bardziej sprawdza mi się kamizelka z wieloma kieszeniami. Jeśli nie zamierzać wchodzić do wody głębiej jako pod pas możesz kupić sobie biodrowy pas spinningisty choć i tak uważam, że krótka kamizelka do brodzenia jest lepszym rozwiązaniem bo możesz wejść tak głęboko jak pozwalają ci spodniobuty i wszystko masz w kieszeniach kamizelki nawet jeśli tylko spacerujesz brzegiem po wodzie do kostek.

Napisano

Panowie tutaj nie chodzi o pieniądze, bo sprzęt mogę sukcesywnie kupować.

Jednak ja już dawno po szkołach, studiach, itd. zatem wszystkie plecaki powyrzucane i jeden oddany młodszemu sąsiadowi do szkoły.

Tak czy siak muszę kupić coś na moje nowe zabawki :)

Kwestia czy to będzie saszetka, kamizelka czy torba. Nie wiem co będzie najlepsze. Bo saszetka czy kamizelka pomieszczą absolutne minimum asortymentu, torba już więcej no i wszystko będzie miało swoje miejsce w domu :)

Nie wiem być może źle rozumuję, pytam Was doświadczonych w temacie.

Dzięki.

Pozdrawiam.