Androctonus Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Witam, chcę zakupić za kilka dni kolejny element do zestawu początkującego spinningisty, czyli podręczną torbę na "wszystko i jeszcze trochę" Czy możecie mi coś polecić czego sami używacie? Oczywiście jakość wykonania i funkcjonalność są najważniejsze. Na drugi plan schodzi wygląd choć i on jest istotny do pełni zadowolenia. Na ostatnim miejscu jest budżet, nie chcę wydawać od razu 200zł ale jak coś do 100zł znajdę z wysyłką lub na miejscu w Szczecinie to będę zadowolony. To chyba na tyle. Czekam na odp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarteKrk Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Siema, Ja też póki co zaczynam zabawę ze spinningiem i w sumie to nie mam żadnej ,, profesjonalnej" torby do tej metody wędkarstwa tylko zwykły plecak taki mały sportowy, szkolny mieści mi się w nim wszystko i wygodnie nosi także na początek może za tą kasę kup sobie więcej przynęt woblerów, gum jakąś plecionkę itp.itd. bo szkoda kasy no chyba, że nie masz owego plecaka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 25 Grudnia 2014 Share Napisano 25 Grudnia 2014 Jak napisał kolega najpierw sprzęt a jak już go będziesz miał tyle że potrzeba będzie coś powkładać, pochować, mieć zapas przynęt itp. pomyślisz nad czymś, osobiście jak jadę na wypad z spiningiem zabieram do bagażnika w samochód walizkę wędkarską z całym arsenałem ale na łowisko z arsenału zabieram podstawowe przynęty jakie zamierzam w danym dniu stosować i zamiast plecaka o wiele bardziej sprawdza mi się kamizelka z wieloma kieszeniami. Jeśli nie zamierzać wchodzić do wody głębiej jako pod pas możesz kupić sobie biodrowy pas spinningisty choć i tak uważam, że krótka kamizelka do brodzenia jest lepszym rozwiązaniem bo możesz wejść tak głęboko jak pozwalają ci spodniobuty i wszystko masz w kieszeniach kamizelki nawet jeśli tylko spacerujesz brzegiem po wodzie do kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Androctonus Napisano 26 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2014 Panowie tutaj nie chodzi o pieniądze, bo sprzęt mogę sukcesywnie kupować. Jednak ja już dawno po szkołach, studiach, itd. zatem wszystkie plecaki powyrzucane i jeden oddany młodszemu sąsiadowi do szkoły. Tak czy siak muszę kupić coś na moje nowe zabawki Kwestia czy to będzie saszetka, kamizelka czy torba. Nie wiem co będzie najlepsze. Bo saszetka czy kamizelka pomieszczą absolutne minimum asortymentu, torba już więcej no i wszystko będzie miało swoje miejsce w domu Nie wiem być może źle rozumuję, pytam Was doświadczonych w temacie. Dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi