Zielan Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Często młodzież ma problem z dopasowaniem odpowiedniego spławika do bata. Z autopsji wiem, że na początku nie jest to takie proste a dopasowanie odpowiedniego spławika często przekłada się na wyniki ( szczególnie na zawodach). Jakiś czas temu napisałem dwa artykuły na temat spławików do bata poniżej linki do artykułów. Chcialbym różwnież zachęcić do dyskusji na temat sprawdzonych modeli czy też własnych spostrzeżeń w tym temacie. Budowa i przeznaczenie http://www.rybazpojezierza.pl/2015/01/spawik-do-bata-budowa-i-przeznaczenie.html Elementarne zasady http://www.rybazpojezierza.pl/2015/01/spawik-do-bata-elementarne-zasady.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 Widzę,że kolega przygotował fajne i ciekawe artykuły,na pewno niejednemu adeptowi wędkarstwa będą przydatne Ja osobiście używam spławików mular,jak dla mnie są wyjątkowe czułe oraz trwałe,cena jak najbardziej korzystna,łowię raczej na płytkich zbiornikach do 2m głębokości więc gramatury w przedziale 1 do 2-óch gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielan Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2015 W minionym sezonie używałem spławików Niwa i VDE. Konkretnych modeli nie pamiętam, jednakże byłem z nich bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Jeżeli ktoś szuka porządnych spławików to na pewno takie znajdzie w ofercie firmy Vimba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 dudi82, testowałeś jak z wyważeniem trzymają gramaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 nie tyle testowałem co używam. gramature trzymają są świetnie wykonane. brak zastrzeżeń. to mój ulubiony model zakres gramatur od 0,8 do 2,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi