Arek0402 Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Strasznie lubię kołowrotki DH (Dual Hand) ale jest niestety ich dosyć mało na naszym rynku Chciałbym żebyście napisali jakie znacie kołowrotki z podwójną rączką będzie mi wtedy łatwiej coś wybrać, może ja zacznę Dragon Maxima HS Match - Posiadam Shimano Baitrunner Shimano Exage Shimano Super GT Shimano Stradic GTM Okuma Carbonite 2M Team Daiwa Match Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Browning Xitan MF Abu Garcia Cardinal C 200i FD oba znajdziesz w sklepieszczupak kiedyś jeszcze okuma octan był z podwójną korbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Używam Shimano Exage od lat i mogę polecić z czystym sumieniem. Co prawda korbkę ma pojedynczą ale wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 Do czego konkretnie chcesz ten kołowrotek? Na Olx znalazłem jeszcze Spro Ignyt 840 FD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 20 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2015 Do feedera więc może to być prawie każdy rodzaj młynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 Mam Twin Powera 3000 98 , ma podwójną korbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 To ja posiadam Shimano Exage 3000 MRB High Speed do odległościówki, a jak chce łowić feederem to zakładam do niego szpulę z Catany 2500 (ta sama wielkość ale dużo tańsza). Mam go już cztery sezony i ciągle chodzi jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 Panowie: co ma piernik do wiatraka. To nie pytanie czy Exage jest super czy do d..y ale który kręcioł ma podwójną korbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 Okuma epix pro i wszystkie shimano. Poza tym prawie każdy kołowrotek można przerobić na DH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 21 Stycznia 2015 Share Napisano 21 Stycznia 2015 Wszystkie modele Shimano Super posiadają podwójną korbkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny_lbn Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 niestety nie wszystkie shimano posiadaja podwojna korbe - z tanich kolowrotkow zaden nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 niestety nie wszystkie shimano posiadaja podwojna korbe - z tanich kolowrotkow zaden nie ma takiej opcji Ale do każdego można takową dokupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Shimano od modelu Exage w góre mają DH tańsze modele niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi