snapi98 Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Mam staw 80x40 dno muliste bardzo duzo glonów szczegolnie tych unoszacych sie na wodzie latem jest mała ilosc tlenu cucialbym zarybic leszczem okolo 10 kg roznej wielkosci tylko nie wiem czy warto i czy mam odpowiednie warunki w stawie sa liny karasie ploc okon szczupak. Czy lepiej cos innego bo mam zamiar wpuscix jeszcze karpia i amura czy odpuscic samie leszcza czy jednak warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeeNhq Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Daj tołpyge, żywi się w dużej mierze glonami. Woda będzie lepiej natleniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Daj tołpyge, żywi się w dużej mierze glonami. Woda będzie lepiej natleniona.,,Boże czytasz i nie banujesz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Daj tołpyge, żywi się w dużej mierze glonami. Woda będzie lepiej natleniona. Chyba bardziej "zasrana" A odpowiadając na pytanie; Nie, nie warto zarybiać leszczem, a innym słowy nie znam nikogo, kto by własny staw zarybiał leszczami, a parę osób znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ximus Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 A rozważałeś opcję wpuszczenia trochę amurów? Poprawiło by to trochę sytuację z glonami. Sporo osób w takich stawach ma amury, w tym 2 moich znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 rozważałeś opcję wpuszczenia trochę amurów? Woda jeszcze bardziej zasrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi