kafarszczak Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 Witam kto z kolegów stosował tą zanęte i jak z wynikami u was i ogólnie co możecie powiedzieć na temat tej mieszanki, czy warto dodać jakis atraktor do niej czy juz jest sama w sobie ok i nie trzeba jej nic więcej... Cytuj
marcinek2 Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Zanęta wyśmienita:) Tylko kolego określ którą z nich masz bo są trzy rodzaje. Pomijąc to którą masz, każdą z nich możesz mieszać z każdą uniwersalną czy też rzeczną zanętą MVDE. Skutecznym atraktorem, który możesz dodać bez ryzyka jest caramel mvde. Pamiętaj, że sama zanęta to połowa sukcesu. Bez robaków zanęta będzie mało atrakcyjna. Cytuj
przemekCLI Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 kafarszczak, stosowałem owe zanęty na zawodach wędkarskich,efekty były zadowalajace,dobrze ściągały w łowisko leszczyki,krąpie i płocie,wzbogacałem jedynie w robaki i ziemię. Cytuj
ŁYSY Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 Ta zanęta to temat rzeka Od wielu lat top zanęt na leszcza zarówno na rzekę, jak i bajora. Odpowiednio pomieszana/rozcieńczona i przygotowana, na pewne wody jest niezastąpiona. Bywa tak, że niektórzy wędkarze stosują ją jako atraktor. Tak, nie ściemniam. Są wędkarze, którzy dodają np około pół opakowania, do całej mieszanki żeby zdominować zapach. Cytuj
kafarszczak Napisano 23 Lutego 2015 Autor Napisano 23 Lutego 2015 co do Caramel MVDE to zamówiłem go razem z tą zanętą Gold Pro Classic. Zanęte kupiłem po cenie 10pln za 1kg jak ktoś nie wierzy to tu podaje linka. Towar dostałem kurierem do domu wszystko jest ok, a cena rewelka http://centrumwedkarskie.pl/156-gold-pro-bream-classic-marcel-van-den-eynde i nie żebym reklamował coś bo mi to tam wisi, ale tak przy okazji wam podaje adres tego sklepu bo naprawde jest tanio, Sensas gardons tez tani... zobaczcie sobie Zanęty kupiłem z myślą o zawodach w moim kole na ten rok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi