maniek Napisano 15 Lutego 2007 Napisano 15 Lutego 2007 Ja będe już jutro ,oficjalne spotkanie w firmie "S" polska powiem tylko aby reklamy nie robić ,a do was dołącze w sobote albo najprawdobodobniej raczej w niedziele.
tomik Napisano 15 Lutego 2007 Autor Napisano 15 Lutego 2007 ja będę jednak dopiero na 14.20 w sobotę w poznaniu. A wracam w niedzielę wieczorem lub poniedziałek rano.
trini Napisano 15 Lutego 2007 Napisano 15 Lutego 2007 hmmm... ja bedę w sobotę rano o 9:45 i wieczorem wyjeżdżam - Maniek spróbuj byc w sobotę hmmm?
P Napisano 16 Lutego 2007 Napisano 16 Lutego 2007 Ja od soboty rano ale jeszcze nie wiem o ktorej bede wyjezdzal - najprawdopodobniej popoludniu
trini Napisano 16 Lutego 2007 Napisano 16 Lutego 2007 no ja już wiem, że będę tak jak Tobie P pisałam a w ogóle to nie spałam całą noc, i zaraz już jadę po bilet, więc ja będę na pewno Artech mam nadzieję, że Ty będziesz jakoś wcześnie co? pociąg powrotny mam po 17
artech Napisano 16 Lutego 2007 Napisano 16 Lutego 2007 trini, Ze Szczecina wyjeżdżam 5:50 tak że w Poznaniu jestem koło 9:30 a wracam albo koło 17 albo koło 20.
trini Napisano 16 Lutego 2007 Napisano 16 Lutego 2007 trini, Ze Szczecina wyjeżdżam 5:50 tak że w Poznaniu jestem koło 9:30 a wracam albo koło 17 albo koło 20. no to wyruszamy razem ja wyjeżdżam 5:55 i jestem 9:45 na miejscu ja w zasadzie już się wyspałam... jedziemy!!!!!!!!!
wojtt Napisano 16 Lutego 2007 Napisano 16 Lutego 2007 Do końca nie jestem jeszcze pewny czy będe na 100%, jeśli tak to jutro ok 10-11 na miejscu. Miejsce jakieś jest wybrane, czy sie jakoś oznakować??
tomik Napisano 16 Lutego 2007 Autor Napisano 16 Lutego 2007 Do końca nie jestem jeszcze pewny czy będe na 100%, jeśli tak to jutro ok 10-11 na miejscu. Miejsce jakieś jest wybrane, czy sie jakoś oznakować?? tel. na prywatne wiadomości, będziemy dzwonić szukać
P Napisano 16 Lutego 2007 Napisano 16 Lutego 2007 Witam Artech to mozemy sie spotkac na dworcu Szukaj haczykowej czapeczki na peronie Ja bede pierwszy bo kolo 9:10 w Poznaniu a pozniej udamy sie na peron jakis tam po Trini Moze byc? Pozdr
trini Napisano 16 Lutego 2007 Napisano 16 Lutego 2007 a pozniej udamy sie na peron jakis tam po Trini Moze byc? no ba się doczekać nie mogę szkoda tylko, że nie będzie można nic kupić
P Napisano 17 Lutego 2007 Napisano 17 Lutego 2007 No ja tez zaraz wychodze na dworzec Aparat nam nie straszny
maniek Napisano 17 Lutego 2007 Napisano 17 Lutego 2007 Maniek spróbuj byc w sobotęNie dałem rady ,za bardzo byłem skonany,ale nie oglądaniem ,bo szczerze to tam nie ma za bardzo co oglądać ,liche te targi a nawet bardzo liche ,mało firm się wystawiło ,ale pare perełek pomacałem i wiem czego bym chciał.
tomek1 Napisano 17 Lutego 2007 Napisano 17 Lutego 2007 ale pare perełek pomacałem i wiem czego bym chciał. No to zapodaj relacyjkę
P Napisano 17 Lutego 2007 Napisano 17 Lutego 2007 Relacyjka na zyczenie Wlasnie wrocilem po wyjatkowo dlugiej podrozy - te nasze kochane PKP Z forumowego grona byli Trini Artech i Tomik Same targi - hmmmm brakowalo kilku firm, wszystko zmiescilo sie w jednej hali wiec okazale to one nie byly Kilka ciekawostek bylo moglbym swoje zyczenia tez napisac na forum Beda nawet zdjecia z kilku stoisk oraz forumowiczow obecnych dzis Zdjecia robila Trini wiec dajcie jej czas jak wroci i odpocznie to na pewno wklei Tyle odemnie Pozdr
michal Napisano 17 Lutego 2007 Napisano 17 Lutego 2007 kurde mialem jechac na te targi ale niestety musiała mnie dopaść grypa bezsensu coprawda mam jakies 5 h jazdy w jednoł strone autem ale bym pojechał z tatą a tak to kijowo niejade pzdro dla wszystkich
trini Napisano 17 Lutego 2007 Napisano 17 Lutego 2007 wróciłam cało, w sumie było naprawdę bardzo fajnie ale nie względu na targi, bo faktycznie sporo brakowało - ale ze względu na towarzystwo rano fotorelacja bo padam na tzw. pysk... pare perełek pomacałem to znaczy, że byłeś dzisiaj? dobranoc
maniek Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 to znaczy, że byłeś dzisiaj?Trini byłem w piątek od 10 do 18 na zaproszenie Firmy Sanger Polska troche zeszło ,w sobote mimo że chciałem z wami się spotkać to niestety nie udało mi się dojechać ,byłem dziś od rana jeszcze raz aby spotkać się z Tomikiem .W marcu będą targi we Wrocławiu mam nadzieje że się spotkamy,twoja relacja z targów bardzo mi się spodobała.No to zapodaj relacyjkę To już tomik zrobi.
trini Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 na zaproszenie Firmy Sanger Polska mnie też się Sanger i ich towar spodobał I będę miała ich na dniach w Warszawie się do Baasa przejadę, i ach! nie mogę się doczekać W marcu będą targi we Wrocławiu mam nadzieje że się spotkamy już urabiam męża, żeby jechać z przyjemnością się spotkam, żeby się poznać i czegoś oczywiście nauczyć twoja relacja z targów bardzo mi się spodobała. dziękuję
maniek Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 mnie też się Sanger i ich towar spodobał A zapytam cicho który
trini Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 A zapytam cicho który ten nieruchomy znaczy zanęty i atraktory bo przedstawiciel to miał lepkie łapki jednak
maniek Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 bo przedstawiciel to miał lepkie łapki jednak Jeśli ten co na fotce[Rysiu] ,to wierze ,ale mimo wszystko Sanger to fajna ekipa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.