Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie do użytkowników wyżej wymienionych batów. Głównie chodzi i o serię TX bo jak się dowiedziałem MX i SX dopiero sie pojawiły i pewnie ciężko o jakąś opinnię ale może ktoś już kupił to chętnie poczytam jak wrażenia na sucho. Mam zamiar kupić nowy bat. Szukałem trochę informacji na wyczynie o bacie TX i w sumie wychodzi, że to bardzo dobry kij. Ale cena za siódemkę to okolice 500 zł. Czy warto tyle zainwestować?

• 1 month later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Klasę MX można porównać do większości batów w granicach 300 zł. W sam raz dla lubiącego komfort batmana. Klasa TX to wędziska już klasy Premium, 500 zł to nie jest wcale dużo za tej klasy kij.

Napisano

Strasznie ciężko w tej chwili dostać siódemkę TX, mam na nią chrapkę od kiedy widziałem ją w akcji na zawodach. Mogłem nią chwilę połowić, po prostu miód malina.

• 1 month later...
Napisano

Serie SX oglądałem w sklepie tak z ciekawości i powiem szczerze że mnie pozytywnie zaskoczył jest dość sztywny nie za ciężki a wyważenie też nie najgorsze. Zamówiłem sobie serie MX będę go miał w przyszłym tygodniu więc wtedy napiszę coś więcej.

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
Napisano

MX rzeczywiście trochę kiepsko wyważony. Chociaż mi to nie przeszkadza, bo jestem zdania, że oferuje bardzo dobrą jakość do ceny. To nie wyczynowy bat, tylko budżetowy kij do rekreacyjnego łowienia.

• 7 months later...
Napisano

Mam siódemkę MXa, bardzo dobry bat. Nie męczy ręki i nie tak źle wyważony. Te robinsonki to niezłe wędeczki, Marzy mi się bat z serii TX to dopiero kosa.