marcinek2 Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Mam pytanie do użytkowników wyżej wymienionych batów. Głównie chodzi i o serię TX bo jak się dowiedziałem MX i SX dopiero sie pojawiły i pewnie ciężko o jakąś opinnię ale może ktoś już kupił to chętnie poczytam jak wrażenia na sucho. Mam zamiar kupić nowy bat. Szukałem trochę informacji na wyczynie o bacie TX i w sumie wychodzi, że to bardzo dobry kij. Ale cena za siódemkę to okolice 500 zł. Czy warto tyle zainwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Klasę MX można porównać do większości batów w granicach 300 zł. W sam raz dla lubiącego komfort batmana. Klasa TX to wędziska już klasy Premium, 500 zł to nie jest wcale dużo za tej klasy kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Strasznie ciężko w tej chwili dostać siódemkę TX, mam na nią chrapkę od kiedy widziałem ją w akcji na zawodach. Mogłem nią chwilę połowić, po prostu miód malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Serie SX oglądałem w sklepie tak z ciekawości i powiem szczerze że mnie pozytywnie zaskoczył jest dość sztywny nie za ciężki a wyważenie też nie najgorsze. Zamówiłem sobie serie MX będę go miał w przyszłym tygodniu więc wtedy napiszę coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arrow Napisano 21 Czerwca 2015 Share Napisano 21 Czerwca 2015 Mam TXa i uklejówkę MXa ten pierwszy wiadomo bardzo lekki i sztywny kij. Natomiast uklejówka MXa też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karix Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 MXy są moim zdaniem trafione w dziesiątkę! Nie pamiętam od czasu Ultravioletow tak dobrego kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 MX dobry kij za przyzwoite pieniądze, choć mogłyby być trochę lepiej wyważone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freshman Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 MX rzeczywiście trochę kiepsko wyważony. Chociaż mi to nie przeszkadza, bo jestem zdania, że oferuje bardzo dobrą jakość do ceny. To nie wyczynowy bat, tylko budżetowy kij do rekreacyjnego łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shoe Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 Mam siódemkę MXa, bardzo dobry bat. Nie męczy ręki i nie tak źle wyważony. Te robinsonki to niezłe wędeczki, Marzy mi się bat z serii TX to dopiero kosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi