Maszkaron Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Witam, czy miał ktoś styczność z tą żyłką? Czy nadaje się do rzecznego feedera? Tonie? Nie jest przegrubiona? Żylki karpiowe są miekkie i rozciągliwe? Nie wiem, czy nie byłoby problemu z zacięcieciem na dużej odległości. Miałem dać żyłkę na podkład, ale nie mam jej za wiele, także kupiłbym szpulę 600m do spro freelinera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas Napisano 5 Maja 2015 Share Napisano 5 Maja 2015 Przegrubione minimalnie są wszystkie żyłki, jedne bardziej drugie mniej. Co do tematycznej żyłki plasuje się to po środku. Tonąć tonie, tylko trzeba jej pomóc. Każda żyłka tak ma. Taki jest materiał, który ma większą gęstość od wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybiastycznie Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Mój znajomy używa- do rzecznego feedera jak najbardziej tak, tonie przy umiejętnym użyciu. Jest z niej zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybiastycznie Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 O 11.05.2015 o 08:13, DonMajorro napisał: Kupiłeś ją? Używasz? Jakie wrażenia? Ja wczoraj ją zamówiłem, przyjdzie do mnie kurierem zapewne jutro. Okazja do testowania dopiero w weekend pewnie, zastanawiam się więc, czy to "dobry zakup" Dobry zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toei Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Żyłka jak najbardziej ok do rzecznego feedera, nie przegrubiona. Dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirekwaw Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Na podstawie własnego doświadczenia i obserwacji, podłączam się do kolegów aprobujących zakup tej żyłeczki. Tonąć tonie, przegrubiona nie jest, swojej ceny jak najbardziej warta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi