Elast93 Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Postanowiłem założyć nowy temat o zbiornikach Brzegi z Krakowskiego okręgu PZW. Na forum takowych Brak a sam nawet z chęcią się czegokolwiek dowiem bo jeszcze mnie tam nie było. Jeśli ktoś był, widział lub cokolwiek wie z własnych doświadczeń proszę pisać myślę że nie jedna osoba oprócz mnie jest ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Jest taki temat: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=12370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 20 Marca 2015 Autor Share Napisano 20 Marca 2015 aj faktycznie, nie umiem szukać ale widzę że w tym roku jeszcze nikt sie nie wypowiadał pora chyba odświeżyć temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Dziś ponoć tęczaki katowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 20 Marca 2015 Autor Share Napisano 20 Marca 2015 hmm zarybienie było to miesiarze muszą natłuc byc może jutro zajrze z kolegą na brzegi nr 3 zobaczyć czy aby dziadki nie przesadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi