andi64 Napisano 14 Lutego 2007 Napisano 14 Lutego 2007 do Tomika długo jeszcze ten temat będzie mi wisiał jako nie przeczytany
kisux Napisano 14 Lutego 2007 Napisano 14 Lutego 2007 Takie dzieci łowią nawet dużo dłuższymi Kup bata i nic się nie martw a dziadek niech niech schowa bambusa do swojego muzeum Zgodzam się absolutnie - ja swojemu synowi /lat 3 / (w zeszłym roku w tym już będzie miał 4 lata) kupiłem bata SHIMANO - 3m. za bodajże jakies 30-40 zł - kijek jest leciutki i w miarę mocny (machał nim po drzewach kilkakrotnie) - na początku szkolenia /zeszłe wakacje/ oczywiście rzuty i zakładanie robaka oraz hasło: bierze tnij - wykonywałem ja - ale już po 2-3 wędkowaniach skubany sam nauczył się zarzucać i zacinać - zostało mi tylko zakładanie robaka więc dla dziecka 7 letniego spokojnie można polecić jakiś bacik o długości 4 - 4,5 m !
maniek Napisano 14 Lutego 2007 Napisano 14 Lutego 2007 do Tomika długo jeszcze ten temat będzie mi wisiał jako nie przeczytanyMam nadzieje że już nie ,AndiNo niestety mocno się trzyma.
andi64 Napisano 14 Lutego 2007 Napisano 14 Lutego 2007 i nic z tym się nie da zrobić , a Pietrek i Tomek myśleli że sobie jajka robię a to jakby nie było trzeci miesiąc mija
shogun_zag Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 Andi, dziwi mnie troszke, że ten temat przykleił sie do Ciebie. Ja nie mam tego problemu, skoro nie ma nowych postów. Może niech się odezwa osoby, które maja ten temat cały czas jako "nie przeczytany". Wtedy będzie wiadomo, czy to Tylko Andi doznał wątpliwego zaszczytu, czy ...
Tomaszek Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 U mnie wporządku - nawet się dziwiłem kto odkopał temat - więc po kolejnym poście tutaj i ja zajżałem .... a tu off topic leci Może usuńcie 4-ry ostatnie posty -porządek będzie a i andi64emu ulży
andi64 Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 Może usuńcie 4-ry ostatnie posty to nic nie da ponieważ ten temat zawsze otwiera mi się od pierwszego postu poza tym przerabiałem ten problem z Tomikiem na "pw" i nic się nie dało wskórać
Tomaszek Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 To kliknij na "ignoruj ten temat" - powinno zadziałać.
andi64 Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 ignoruj ten temat" Tomaszek teraz to se jajka robisz
jeux Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 wystarczy kliknąć na temat nie przeczytany, a póżniej ponownie na temat przeczytany powinno się ustabilizować też miałem tak z jedym tematem
andi64 Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 gdzie diabeł nie może to Tomaszek pomoże należy ci się browar ps. Admin, proszę usunąć wszystkie wątki nie związane z tematem
maniek Napisano 19 Lutego 2007 Napisano 19 Lutego 2007 Nawet ignorowanie tematu nic nie pomaga ,temat wciąz się wyświetla ,może pomogło by skasowanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.