zico1ksz Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 Witam kolegów wędkarzy.Czy był ktoś i łowił na tym łowisku? Proszę o opinie na temat, mają stronę na necie ale zawsze lepiej sprawdzić na forum . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 Witam kolegów wędkarzy.Czy był ktoś i łowił na tym łowisku?Proszę o opinie na temat, mają stronę na necie ale zawsze lepiej sprawdzić na forum . Dzięki. Proszę bardzo- jeden z moich filmów z tego łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zico1ksz Napisano 8 Maja 2015 Autor Share Napisano 8 Maja 2015 Dziękuję serdecznie za materiał filmowy z pobytu na tym łowisku. Wrażenia pozytywne tym bardziej że , blisko a więc kompletować sprzęt i jazda. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Dziękuję serdecznie za materiał filmowy z pobytu na tym łowisku.Wrażenia pozytywne tym bardziej że , blisko a więc kompletować sprzęt i jazda. Pozdrowienia. Łowisko malownicze, bogate w ryby- choć zdarzyło mi się również przesiedzieć dwie noce pod rząd bez najmniejszego piknięcia. Powodzenia, napisz jak Ci poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zico1ksz Napisano 9 Maja 2015 Autor Share Napisano 9 Maja 2015 Wczoraj byłem z kolegą na ,,uroczysku"-po południu, bez sprzętu celem zobaczenia łowiska. Parking pełny samochodów a i na drodze dojazdowej też dużo -więc wędkarzy trochę łowi. Zjeżdżali się na weekend,bo i nawet camperami podjeżdżali. rozmawiałem chwilę to brania są i nawet akurat widziałem akcję holowania jednego z wędkarzy. Wrażenia z wizyty na łowisku fajne, więc trzeba kompletować sprzęt i jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Również byłem zrobić rekonesans na łowisku i....... co kto lubi, mi akurat tego typu łowiska nie leżą . Ryby w wodzie to nie wszystko, te są nawet w wannie w Tesco . Łowisko widać jest świeże i zadbane, stanowiska i pomosty wytyczone jak "pod sznurek", zero prywatności, nie moje klimaty . Podobają mi się i lubię spędzać czas w bardziej naturalnych, wręcz dzikich warunkach, a takie łowiska również są . To są moje wrażenia z odwiedzin tego łowiska, ale jak wyżej napisałem gusta preferencje są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieskonger Napisano 24 Sierpnia 2015 Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Witam co słychać na ,,Uroczysku " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek-Karp Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 zgadzam się z kolegą diaflex, siedzi sie jak w barze łeb koło łba. Pływają tam i z powrotem a to łodzie a to łódki itp - ciekawe kiedy zaczną latać????? Zero prywatności i spokoju. W tym roku biorą dużo gorzej niż w ubiegłym. Jeszcze z dwa latka i będzie zapewne jak w studni. Dla mnie mizera. Ci co łowią np. na Goczałach znają tą "moc" chwili nocy, świtów itp, spokój cisza a ryby podobne tylko trzeba je znaleźć ...... i tyle. Ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carper Napisano 21 Lipca 2016 Share Napisano 21 Lipca 2016 Witam , jestem nowy tu na forum . Mam zamiar usiąść na uroczysku na 7 dni w drugim tygodniu października . Jestem z Goczałkowicach ale mieszkam za granica , szukam jakies info . Dzięki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi