Szczupak517 Napisano 1 Czerwca 2015 Napisano 1 Czerwca 2015 Witam, zamierzam kupić ten kołowrotek. Tak wiem, cena nie jest jakaś ogromna. Czy wystarczy na wyskoczenie ze spinningiem około 4 razy na miesiąc? Co o nim sądzicie? Może są jeszcze jakieś ciekawe w podobnych cenach? Jeżeli ktoś posiada proszę, niech wyrazi o nim opinie. POŁAMANIA ŻYCZĘ! Cytuj
Ksawery Napisano 23 Lipca 2015 Napisano 23 Lipca 2015 Kiedyś mój kuzyniak kupował podobne młynki do spinningu. Jakoś nie szalał z nimi za często i średnio jeden maks dwa sezony dawały radę. Cytuj
Zientar Napisano 13 Grudnia 2015 Napisano 13 Grudnia 2015 Panowie mialem okazje pokrecic tym kolowrotkiem w zaprzyjaznionym sklepie i bylem mile zaskoczony jego pracá , spasowaniem Mam nadzieje ze nie sprawi mi jakiegoś psikusa nad woda i bedzie mi poczciwie służył Cytuj
Gnat Napisano 30 Sierpnia 2016 Napisano 30 Sierpnia 2016 Mam to cudo. Po roku przestał odbijać kabłąk i muszę go ręcznie zamykać po każdym rzucie. Generalnie uważam, że słaby jest. Trzeszczy strasznie i ma się wrażenie że to chiński badziew ale również skusiła mnie cena. Nie wiem ile masz PLN ale zobacz sobie JAXON ARMAND HTX 300, dobre słowa o nim piszą a dość tani jest. Cytuj
okonhel Napisano 30 Sierpnia 2016 Napisano 30 Sierpnia 2016 A czego spodziewaliście się po plastikowym kołowrotku za 70 zł? Co najwyżej do lekkiego, wakacyjnego spławikowania na jeziorze... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi