Szczupak517 Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Witam. Już od dłuższego czasu szukam krótkiej wędki dla siebie. Potrzebna mi jest aby wrzucić ja sobie do plecaka (mam cormorana 2,10 i się nie mieści ) i gdy będę miał wolną lekcję, lub po lekcjach po prostu pójść na pobliską rzeczkę . Czy znacie może wędzisko o długośći 150/180 cm? Pozdrawiam! Mój kolega ma coś takiego jednak nie mogę tej wędki znaleść w żadnych sklepach (zdj. w linku). http://zapodaj.net/96f20086a76e3.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 witaj, pierwsze pytanie brzmi jaką kwotę chcesz przeznaczyć na wędzisko i do jakiego rodzaju łowienia ma ono służyć? Kolega przez długi czas użytkował spining teleskopowy i w sumie za niewielkie pieniądze też można połowić, widziałem też wędkę travel w decathlonie z wyczytanych opinii chyba jest ok z tym że droga bodajże z 300zł. Napisz konkretnie co i jak to ktoś coś lepiej doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi