bolek Napisano 10 Czerwca 2015 Share Napisano 10 Czerwca 2015 Przede wszystkim szukam opinii kogoś kto używał tego młynka do metody spławikowej. Czytałem test na fishing test ale oni o dziwo kołowrotek matchowy testowali pod spinningiem. Z góry dzięki za obiektywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 Pod spławikiem trudno go popsuć, dużą korzyścią jest płytka szpula, na którą wchodzi zaledwie 150 metrów żyłki. Pracuje płynnie no i hamulec jest godny pochwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 12 Czerwca 2015 Share Napisano 12 Czerwca 2015 Jak testowali go do spiningu i dał radę to tym bardziej w spławiku się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielan Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Od roku mam go do łowienia na spławik. Przy moim łowieniu gdzie rzadko ryba ma więcej niż 2 kg trudno go zajechać. Na płytką szpulę wchodzi niecałe 150 metrów żyłki 0,16mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arrow Napisano 21 Czerwca 2015 Share Napisano 21 Czerwca 2015 Mam go jako uniwersalny młynek do matcha i lekkiego spinningu. Szkoda tej jednej płytkiej szpuli bo jest świetna i druga zapasowa by się przydała. Nie mam z nim jakiś większych problemów, ot całkiem dobry i ciekawie wyglądający młynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miracle Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Kolego znalazłem świeży "test" tego młynka. Był używany tylko do spławika, jak widać nadaje się. Z tymi szpulami bywa różnie, z ich opisem jeszcze bardziej pokićkane wychodzą sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Proffi daje radę z lekkim spinningiem da radę i ze spławiczkiem. Ktoś wspomniał o hamulcu, rzeczywiście to jedna z największych zalet tego młynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi