Master1 Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Witam Mierze się z zakupem bata takiego do 400 zł. I tu sie pojawia moje pytanie. Jak go przygotowac do łowienia cos trzeba przycinac tak jak na niektorych filmikach widzialem czy coś trzeba doklejac? wiem ze to glupie pytanie i bez sensu ale chce sie upewnic co muszę zrobić po zakupie bata abym mógł na niego komfortowo łowić lub aby w ogóle łowić mam nadzieję ze moje pytanie zostanie potraktowane powaznie i zostanie udzielona odpowiedz, a najlepiej najbardziej wyczerpujaca temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karix Napisano 25 Sierpnia 2015 Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Dokleić trzeba łącznik do żyłki. Później pozostaje tylko prawidłowa higiena wędki. W skrócie po każdym łowieniu trzeba ją wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 25 Sierpnia 2015 Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Łącznik Stonfo AS-1, występuje w rozmiarach od 0.65 do 2.6mm Najlepiej jest zabrać wędke d sklepu i przymierzyć który będzie wchodził z lekkim oporem. Zbyt duży opór może skutkować uszkodzeniem szczytówki, może się złamać na końcowym odcinku. Sprawdziłem na swoim i nie polecam Różne są szkoły mocowania, zwyczajnie założyłem pasujący rozmiar bez klejenia i trzyma się. Można też przykleić łącznik do szczytówki, jak już wspomniał karix Oprócz tego to pewnie zdjęcie folii z dolnika jeśli takowa będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HAYABUSA Napisano 21 Lipca 2016 Share Napisano 21 Lipca 2016 O 25.08.2015 o 23:16, zwykly_michal napisał: Łącznik Stonfo AS-... Głupoty - nie trzeba doklejać żadnych łączników - tak robią łajzy - widziałem takich - odłamywali je sobie razem ze szczytówką... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi