jaworrrek Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 Panowie jezdze ostatnio dosc czesto, ale niestety nie ma efektow. Bylem w Osieku pojedyncze sztuki plotki...(jezioro duza populacja okonia) okonia zero... nawet brak widoku zeby zerował;/ , Silno tez cisza kilka bran zero konkretow, bylem nawet w ostrodzie Jezior Drwęckie i kaplica na fedeery na idelanym miejscu leszczowym gleboko okolo od 2,5 do 6 metrow rynna i zero leszcza JEZIORO 800ha!;/ juz nie wiem co jest a moze poprostu w tym roku ciekno z ryba?? Pomoze ktos..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkajak Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Siemka. Myślę, że to przez upały. Też jak na razie mam kiepskie efekty w kuj-pom. Łowie na Wiśle i wyjątkowo słabo w tym roku. Nocka zero brań. Tak już dawno nie było. W dzień straszny upał i tez studnia. Na Zalewie Koronowskim też ostatnie 2 weekendy szału nie było. Ryby już tam za dużo nie ma bo sieciami odławiają co się da, ale czasami coś się trafi. Jednak tak jak wspomniałem ostatnie 2-3 tygodnie nic ciekawego. Jak rozmawiam z wędkarzami w wędkarskim to mówią, że ten rok słaby. Trzeba chyba poczekać aż trochę słońce odpuści i wrócą normalniejsze temperatury. Pzdr Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody11 Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 U mnie w lubelskim, na większej rzece lub na jeziorze tez cisza. Natomiast na "mojej" rzece raj dla mięsiarzy karasie i karpie (obie ryby ok.20 do nawet 35 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi