pawciobra Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Witam, Poszukuję szczytowego elementu do wędki matchowej DAIWA Spectron Competition(5.18-6.10m) Model No. SPM1720-AU Szczególnie zgłaszam się do osób zamieszkujących wyspy brytyjskie ponieważ kij był sprowadzany właśnie stamtąd, ponieważ w Polsce ten kij jest rzadkością, a cena matchówki na polskie realia jest wysoka. Na gwarancję kija dać niestety nie mogę, ponieważ element nie został uszkodzony, lecz niestety został zgubiony nad wodą Jeśli ktoś byłby w stanie zgłosić się na wyspach do jakiegoś sklepu, który ma w ofertach ten kij i mógłby mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 dziwne, ja ze spławikówką miałem również podobną sytuacje tak jak ty przy wymachu zawadziłem o drugie wędzisko i około 20 cm szczytowej części poszybowało w nieznajomym kierunku ale oddałem wędzisko na gwarancję którą mi uznano z tym że wędkę kupowałem u nas w kraju i nie za jakąś wygórowaną kwotę bo około 200zł w sklepie fishing24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi