MATCH 2000 Napisano 26 Września 2015 Autor Share Napisano 26 Września 2015 Gratuluję panowie,piękna zdobycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 26 Września 2015 Share Napisano 26 Września 2015 , gratulowałem i gratuluje jeszcze raz. Brawo ! Dzięki. Teraz kolej na Jarka Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku da radę. Tak jak mówiłem, lepiej nie trzymać sumów tak jak na ostatnim zdjęciu, można go delikatnie mówiąc uszkodzić Ważne że w tym przypadku nic się nie stało i ryba elegancko odpłynęła! Brawo! W związku z Twoją radą postanowiłem napisać to na forum. Nie miałem pojęcia, że taki chwyt może spowodować uszkodzenie kręgosłupa. Niemniej jednak ten odpływał w dobrej kondycji. A jeśli będą kolejne to już w innych pozach będziemy się focić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Września 2015 Share Napisano 26 Września 2015 Przemek gratuluję wypracowanego suma. U mnie standardowo bolenie biorą Pierwszy jesienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 26 Września 2015 Share Napisano 26 Września 2015 Dzięki. Teraz kolej na Jarka Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku da radę. Ryba liczy się na załogę. Złowienie suma to wspólny sukces Także też powinien być zadowolony artech, ładnie rapujesz Od 20 do 24 chodziłem za sumkiem po opasce ale bez strzału Wiadomością dnia jest sum złowiony na łodzi M.Szymańskiego - 254cm. Nowy trolingowy rekord Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Wiadomością dnia jest sum złowiony na łodzi M.Szymańskiego - 254cm. Nowy trolingowy rekord Polski. To jest coś Może będzie i krajowy rekord? W WŚ 245 cm na tą chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 tomek1, zapewne tak, na Facebooku u Marka Szymańskiego można zobaczyć zdjęcie bestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Na moim FB można zobaczyć rybke https://www.facebook.com/kasz.ai.91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Ładnie łowicie. Gratuluję wąsatego! Prawdziwy potwór! Ja zaliczyłem z kolegą nockę na Odrze pod Wrocławiem. Do zanęty zakrapianej pokaźną ilością gotowanej pszenicy (z tajnym dodatkiem) podeszły w nocy piękne płocie. U mnie 5 sztuk: 39,38,38,36, 35 cm. PB płoci pobite! 1cm ale zawsze . Do tego 2 leszcze ~50cm i spooooro drobnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Dzisiaj od 13,30 - 18,30 - 12 krąpi, 2 leszcze 40 cm, jaź 37 cm i jeden mniejszy + złamana bolonka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Ostatnia niedziela tj. 27.09 wybraliśmy się ze znajomymi w urokliwie miejsce jeziora Pierzchalskiego w miejscowości Zaporowo aby połowić sobie w głównej mierze leszczy. Pogoda po przyjeździe była wręcz idealna do wędkowania odległościówką, piękna tafla na wodzie bez żadnej najmniejszej falki. Niestety ale nasze podniecenie bardzo szybko zniknęło ze względu na dramatycznie pogarszającą się pogodę, a ulewny deszcz uniemożliwiał nam normalne wędkowanie. W przeciągu godziny pogoda na tyle się pogorszyła, że po pięknej tafli na wodzie nie było śladu, a fale nastały tak duże jakbyśmy łowili na morzu Co prawda udało nam się połowić kilka leszczyków, lecz wymiarami nie powalały. Największe ryby przypadły dla mnie, a to dzięki temu, że jako jedyny łowiłem na method feeder. Udało mi się pobić tegoroczny rekord wzdręgi o pół centymetra, z czego i tak się cieszyłem. Na zdjęciu poniżej największy leszcz wyprawy oraz moja rekordowa 32cm. wzdręga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba1994 Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Dzisiaj spining na Wiśle od 11 do 14 , jedynie jeden szczupaczek 45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojek Napisano 30 Września 2015 Share Napisano 30 Września 2015 Dzisiaj pierwszy raz zalew Szymanowice. Szczupak 69 cm na rippera Longinus PL3-00 12 cm Robinsona. Jeszcze jedna ryba zeszła kilka metrów od brzegu. Po raz kolejny ripperek się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi