toei Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 lool... mi nigdy nie udało się złowić nic większego od dłoni XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 Z zeszłego sezonu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Kolejny odpływa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 15 Marca 2016 Share Napisano 15 Marca 2016 Tutaj odpływa trotka. Koniec wspomnien, kolejne będa już - mam nadzieję - z tego roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Marca 2016 Share Napisano 15 Marca 2016 2 godziny temu, Gofer napisał: Tutaj odpływa trotka. Koniec wspomnien, kolejne będa już - mam nadzieję - z tego roku Piękna sprawa! Jedno z moich niespełnionych marzeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 15 Marca 2016 Share Napisano 15 Marca 2016 Godzinę temu, tomek1 napisał: Piękna sprawa! Jedno z moich niespełnionych marzeń. Na pewno we wrzesniu trzydniowy wypad na Słupie/Parsete. Potem w styczniu Ina/Drwęca więc zapraszam jeśli masz ochotę. Może to marzenie będzie z glowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Marca 2016 Share Napisano 15 Marca 2016 10 godzin temu, Gofer napisał: Na pewno we wrzesniu trzydniowy wypad na Słupie/Parsete. Potem w styczniu Ina/Drwęca więc zapraszam jeśli masz ochotę. Może to marzenie będzie z glowy;) Dzięki za zaproszenie. Kiedyś z pewnością tego spróbuję, ale raczej nie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Tak dla przypomnienia,bo pewnie gdzieś ten filmik jest na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narinx Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 fajny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Uwalnianie ryb jest fajną sprawą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Też dziś z dużą przyjemnością zwróciłem komuś wolność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 @Gofer ale piękny! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 31 Marca 2016 Autor Share Napisano 31 Marca 2016 Duża trota wraca do morza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 @DAWID Piękna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 Ten tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Nie mam pewności (bardzo różna pora roku - różne kolory ryby) ale mam podejrzanie (układ kropek), że to ta sama ryba;) Wczoraj. Lipiec 2014. Edit: Po dokładniejszej analizie nie mam wątpliwości, że to różne ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 @Gofer najważniejsze, że obie piękne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Krótki filmik z wypuszczania kilku trotek :)! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 @DAWID super ujęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przewodnicywedkarscy.pl Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Oczywiście też się dołączamy do tematu "Złów i wypuść". W pasji wędkarskiej nie ma nic przyjemniejszego, jak wypuszczenie złowionej ryby! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 @Przewodnicywedkarscy.pl Piękny! Z ostatniej wyprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przewodnicywedkarscy.pl Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Rugen Holics Catch and Release 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przewodnicywedkarscy.pl Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Wisełka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi