Robal Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Gratki dla łowiących, ja wczoraj spining od 15.30 do 17 bez efektów. W piątek planuje dłuższą zasiadkę na szczupaka ale to już w wersji stacjonarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Wczoraj i dziś porzucałem sobie za szczupakiem. Złowiłem jedynie 3 pistoleciki i nie wiem co jest grane, bo drobnica jest tak masakrowana przez szczupaki, a na gumy nie chcą w ogóle reagować...Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Złowiłem jedynie 3 pistoleciki i nie wiem co jest grane, bo drobnica jest tak masakrowana przez szczupaki, a na gumy nie chcą w ogóle reagować...Jakieś pomysły? Spróbuj na wahadłówkę- gnom, mors itp. Ogólnie w ostatnim czasie jest słabo. Moim zdaniem drapieżniki nie czują zimy. Wczoraj do północy siedziałem z żywcami i wieszały się tylko sumiki karłowate- to nie jest normalne w końcówce października... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku82 Napisano 30 Października 2015 Share Napisano 30 Października 2015 W czwartek testowałem nowy sprzęt i uczyłem się łowić na gumki Efekty jak na razie marne ot taki szczupaczek malutki się złapał Dzisiaj ostatni dzień października mam nadzieję, że wyniki się poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 31 Października 2015 Share Napisano 31 Października 2015 31.10 - od 6,30 do 10 - słabiuteńkie brania - 2 krąpie po 15 cm, łącznie 4 brania, zimno - 4 stopnie i bardzo mglisto. Miałem posiedzieć dłużej ale nie było sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku82 Napisano 31 Października 2015 Share Napisano 31 Października 2015 Ostatni dzień października w miare udany 3 szczupaczki niewymiarowe ale cieszą bardzo bo to pierwsze na gumki oraz niespodzianka klenik 40 cm również na ripera 10 cm. Oj coś czuje w kościach, że w listopadzie będzie grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 1 Listopada 2015 Share Napisano 1 Listopada 2015 Wilku82, aż ciśnie się na usta - przepis na szczupaka w zielonej sałacie ... he he. A tak na serio gratki. Ja w tym roku zaniedbałem drapieżnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 1 Listopada 2015 Share Napisano 1 Listopada 2015 U mnie dziś 3 szczupaki - jeden wymiarowy i dwa pistolety były też dwa pudła , pewnie też pistoletów , ale efektowne bo na poppera . No i strata , utopiłem aparat , więc zdjęć nie ma łowiłem z kajaka i nawet nie wiem kiedy wypadł mi z kieszeni - był wodoszczelny , w żółtym kolorze , ale szukaj wiatru w polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi