DAWID Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Chciałbym serdecznie zaprosić na strony portalu haczyk.pl gdzie właśnie ukazał się pierwszy artykuł z cyklu "Z wędkarskiego pamiętnika Dawida". Nosi tytuł "Król małej rzeki". Z czasem będę dodawał nowe artykuły. Myślę, że nie mniej niż jeden na miesiąc. Miłej lektury "Król małej rzeki" http://haczyk.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=489&Itemid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Świetne "lekkie pióro", rewelacyjny opis i cudowny okaz tęczaka. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luxis Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Chyba się "zepsuł" bo link przenosi do 404....chyba że jako "świeża " krew mam problem z nawigacją po forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 1 godzinę temu, luxis napisał: Chyba się "zepsuł" bo link przenosi do 404....chyba że jako "świeża " krew mam problem z nawigacją po forum Nie, nie masz problemu z nawigacją. Trwa modernizacja portalu, który wkrótce powróci w zupełnie nowej odsłonie. Póki co zdjęcie tamtej niesamowitej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luxis Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Ja pie...ę ale locha:) taki na kiju to orgazm .Miewałem podobne,wiem co taki parowóz potrafi,w tym roku jego kropkowany kuzyn mi kółko wyprostował na tylnej kotwicy woblera,siła i potęga... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Wow ale tęczak. Piękny okaz, gratulacje. Ciekawe czy urósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi