DAWID Napisano 15 Listopada 2015 Napisano 15 Listopada 2015 Chciałbym serdecznie zaprosić na strony portalu haczyk.pl gdzie właśnie ukazał się pierwszy artykuł z cyklu "Z wędkarskiego pamiętnika Dawida". Nosi tytuł "Król małej rzeki". Z czasem będę dodawał nowe artykuły. Myślę, że nie mniej niż jeden na miesiąc. Miłej lektury "Król małej rzeki" http://haczyk.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=489&Itemid=1
GuCeK Napisano 15 Listopada 2015 Napisano 15 Listopada 2015 Świetne "lekkie pióro", rewelacyjny opis i cudowny okaz tęczaka. Gratulacje
luxis Napisano 15 Kwietnia 2016 Napisano 15 Kwietnia 2016 Chyba się "zepsuł" bo link przenosi do 404....chyba że jako "świeża " krew mam problem z nawigacją po forum
tomek1 Napisano 15 Kwietnia 2016 Napisano 15 Kwietnia 2016 1 godzinę temu, luxis napisał: Chyba się "zepsuł" bo link przenosi do 404....chyba że jako "świeża " krew mam problem z nawigacją po forum Nie, nie masz problemu z nawigacją. Trwa modernizacja portalu, który wkrótce powróci w zupełnie nowej odsłonie. Póki co zdjęcie tamtej niesamowitej ryby.
luxis Napisano 15 Kwietnia 2016 Napisano 15 Kwietnia 2016 Ja pie...ę ale locha:) taki na kiju to orgazm .Miewałem podobne,wiem co taki parowóz potrafi,w tym roku jego kropkowany kuzyn mi kółko wyprostował na tylnej kotwicy woblera,siła i potęga... 1
Goliat Napisano 15 Kwietnia 2016 Napisano 15 Kwietnia 2016 Wow ale tęczak. Piękny okaz, gratulacje. Ciekawe czy urósł
Rekomendowane odpowiedzi