Bogdan Napisano 2 Kwietnia 2005 Napisano 2 Kwietnia 2005 kto sie łączy w cierpieniu z JANEM PAWŁEM NIECH SIĘ TU WPISZE niema obecnie warzniejszych spraw na tym świecie od stanu zdrowia PAPIEŻA . Jestesmy tez Polakami i ludzmi i wierze ze dla kazdego jest autorytetem . Gdy On odejdzie wiele stracimy. Ten temat musiał się pojawić ,bo trudno jest udawać że się nic niedzieje
tomik Napisano 3 Kwietnia 2005 Napisano 3 Kwietnia 2005 Niestety odszedł Karol Wojtyła - Papież Jan Paweł II. Wierzę jednak, że na zawsze pozostanie w naszych sercach i swoją w nich obecnością, będzie nad nami czuwał i prowadził nas dobrą i prostą drogą życia.
maniek Napisano 3 Kwietnia 2005 Napisano 3 Kwietnia 2005 Wielki Papież, Wielki Polak, Wielki czlowiek ,tylko wielkich słów brak, pojego stracie. Dla mie on zawsze będzie z nami, puki pamięci zyje i on żyje.
artech Napisano 5 Kwietnia 2005 Napisano 5 Kwietnia 2005 Dla mnie Papież był ucieleśnieniem wiary, namacalnym dowodem na istnienie Boga. Papież kojaży mi się wyłącznie z jedną osobą, z osobą Jana Pawła II i dla mnie wraz z jego śmiercią umarł Papież jego następca będzie już tylko Głową Kościoła, Biskupem Rzymu ale nie Papieżem, jego nikt nie zastąpi. To tak jak z matką czy ojcem, słowa te kojarzą się z konkretnymi i kochanymi dla nas osobami, osobami niezastąpionymi. Spoczywaj w pokoju.
matix80 Napisano 6 Kwietnia 2005 Napisano 6 Kwietnia 2005 TOTUS TUUS - Na zawsze w moim sercu Ojcu Narodów.
malutki_ck Napisano 6 Kwietnia 2005 Napisano 6 Kwietnia 2005 Niemozliwe ale a jednak KORONA+KSZO+RADOMIAK NA JEDNEJ MSZY Z A PAPIERZA
Bogdan Napisano 8 Kwietnia 2005 Autor Napisano 8 Kwietnia 2005 wczoraj uczestniczyłem we mszy ŚW w Przemyślu to co zobaczyłem napawa mnie dumą że jestę POLAKIEM tyle ludzi a potem w telewizorze żaden naród niepotrafi się tak zjednoczyć tak jak MY.Ciało zostało złożone do grobu ale ON zostanie z nami .Śmierć PAPIERZA dała mi inne spojrzenie na świat , najwięksi umierają[ dokąd tak pędzisz człowieku] czas chyba na refleksję nad życiem doczesnym i troche więcej szacunku dla siebie i bliżnich .Gdy PASTERZ odszedł kto dopilnuje owieczki żeby się nie rozbiegły?
Gość bogdan39 Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 Przynajmniej my pamietajmy. .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.