Elast93 Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Warcianin, No to chyba po zakładzie jak to mówią kłamstwo ma krótkie nogi a on sie sam pogubił w tym co nawypisywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Użytkownik CarIvan poprosił o usunięcie konta. Jeszcze tego nie zrobiłem, ale wygląda na to, że podtrzymuje swoją decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati86 Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Szkoda ja jestem z Osjakowa wędkuję od małego to co zastało zrobione z Wartą jest przerażające. Praktycznie brak ryb. Trafi się jaź kleń płoć brzana boleń szczupak ale nie w takich ilościach, nie mówiąc już o sandaczu którego na Warcie nie widziałem kilkanaście lat, nawet nie słyszałem żeby ktoś złapał jakiegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislavo Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 No nieźle na sąsiednim spiningowym forum zmienił nick nawet ale dajmy mu troszkę czasu pewnie autor tematu ma tez konto na tamtym forum to może by tam kontynuować zakład? Ale poczekajmy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warcianin Napisano 20 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2016 Brawo CarIvan prawdziwe Wyjście Smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 A tak chciałem uwierzyć, że większość rzek jest istnym eldorado..... Warcianin, ze smutkiem muszę potwierdzić, także z własnych doświadczeń, że większość łowisk wygląda tak, jak "Twoja" Warta, o czym pisałem wcześniej. Szkoda tylko że nie doszło do zakładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 Co za ludzie . Szkoda tylko twojego czasu kolego Warcianin bo się trochę napisałeś. Ale i tak najbardziej szkoda waszej Warty, chociaż to co się stało w Poznaniu bije każdą inną katastrofę na łopatki. Rzeka Warta jeszcze się kilkadziesiąt lat będzie po tym podnosiła. U mnie na Brdzie jest niewiele lepiej jak u Ciebie, przegrodzona zaporami co kawałek i zarośnięta do samej powierzchni lustra wody. Jeszcze niech więcej lasów powycinają i zrobią z nich pola uprawne, to będą mieli las ale zamiast rzeki. Ehh, szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Warcianin. Brawa za zdemaskowanie i zniszczenie kłamliwego internetowego trolla. A co do Warty, to potwierdzam brak ryb. Jak na jesień pojechałem ze spinningiem w okolice Pstrokoni, to na odcinku kilku kilometrów w stronę Sieradza nie było nawet, gdzie zarzucić z powodu niskiego stanu wody, wszędzie było dno widać. Życie w wodzie widzieliśmy tylko na starorzeczu w Pstrokoniach, ale tam trwa nieustanna rzeź wszystkiego co się rusza. Swoją drogą zastanawiam się co ludzie robią później z takimi rybkami o długości 15-20 centymetrów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi