tomek1 Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 16 minut temu, Zielan napisał: Też dostałem FishHuntery Czy to pomyłka? Nie, to też zestaw gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 2 Marca 2016 Share Napisano 2 Marca 2016 Czołem. Paczka doszła - dziękuję serdecznie i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 2 Marca 2016 Share Napisano 2 Marca 2016 Ja również dostałem i dziękuje ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 Tomek1 serdeczne dzięki za upominek. W ubiegłym roku ze względu na szereg czynników nie brałem aż tak czynnego udziału w GP2015 . Mimo tego jakąś nagrodę również dla mnie przygotowałeś - szacun. W tym roku postaram się wygospodarować trochę więcej czasu na połowy. Postaram się - ... . Sam wiesz jakie to atrakcje życie dla nas przewiduje. Od samego początku reaktywacji GP uważam ten konkurs za coś wyjątkowego. Zdrowa rywalizacja bez niepotrzebnej "spinki" w ramach jak to ujmujesz "dżentelmeńskiej rywalizacji". Oby tak dalej... . Bez względu na końcowy wynik i tak mimo przeciwności losu postaram się brać czynny udział w tej "zabawie". Fajna klarowna pozbawiona dziwnych podtekstów zabawa. Coś czego w dzisiejszym świecie brakuje... . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 7 minut temu, wernicjusz napisał: Tomek1 serdeczne dzięki za upominek. W ubiegłym roku ze względu na szereg czynników nie brałem aż tak czynnego udziału w GP2015 . Mimo tego jakąś nagrodę również dla mnie przygotowałeś - szacun. W tym roku postaram się wygospodarować trochę więcej czasu na połowy. Postaram się - ... . Sam wiesz jakie to atrakcje życie dla nas przewiduje. Od samego początku reaktywacji GP uważam ten konkurs za coś wyjątkowego. Zdrowa rywalizacja bez niepotrzebnej "spinki" w ramach jak to ujmujesz "dżentelmeńskiej rywalizacji". Oby tak dalej... . Bez względu na końcowy wynik i tak mimo przeciwności losu postaram się brać czynny udział w tej "zabawie". Fajna klarowna pozbawiona dziwnych podtekstów zabawa. Coś czego w dzisiejszym świecie brakuje... . Cieszę się, że ten konkurs jest tak sympatycznie odbierany. Tym bardziej miło słyszeć takie słowa od osoby, która znacznie przyczyniła się do jego reaktywacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 30 minut temu, tomek1 napisał: Cieszę się, że ten konkurs jest tak sympatycznie odbierany. Tym bardziej miło słyszeć takie słowa od osoby, która znacznie przyczyniła się do jego reaktywacji. Miło mi to słyszeć ale mimo wszystko bez Twojej osoby i Twojego zaangażowania nawet nie wymienialibyśmy uwag w tym wątku (i to tak bez zbytniej "wazeliny" w tym temacie) . To Twoja osoba Twoje chęci i Twoja otwartość na spostrzeżenia innych przyczyniła się do reaktywacji w moim mniemaniu tak zacnego konkursu. Jak wspomniałem Ci już wcześniej ludziska poszukują właśnie czegoś takiego. Czegoś nie przesiąkniętego komercją, telewizją i tego typu owczym pedem. Czegoś spontanicznego a zarazem "prostego" i naturalnie przyjaznego człowiekowi. Łowię, zgłaszam zdjęcie i jest nas coraz więcej. Proste, błahe bym powiedział a z drugiej strony tak wciągające. Oby tak dalej... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 5 minut temu, wernicjusz napisał: Czegoś nie przesiąkniętego komercją, telewizją i tego typu owczym pedem. Czegoś spontanicznego a zarazem "prostego" i naturalnie przyjaznego człowiekowi. Łowię, zgłaszam zdjęcie i jest nas coraz więcej. Proste, błahe bym powiedział a z drugiej strony tak wciągające. Oby tak dalej... . I tego się trzymajmy. Wiosna blisko, już się nie mogę doczekać nowych zgłoszeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi