lukas1989 Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Czesc wszystkim w tym roku zaczynam zabawe ze spinningiem chcialbym sie dowiedziec co mysliscie o kopytach Mikado Fishunter 7, 8 cm ? troche o nich czytalem i sa rozne opinie moze ktos na nie lapal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 1 minutę temu, lukas1989 napisał: Czesc wszystkim w tym roku zaczynam zabawe ze spinningiem chcialbym sie dowiedziec co mysliscie o kopytach Mikado Fishunter 7, 8 cm ? troche o nich czytalem i sa rozne opinie moze ktos na nie lapal ? Jedne z moich ulubionych. Dobra przynęta za niewielką cenę. Na zdjęciu mój sandacz z ubiegłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Ja również polecam. Na Bugu sandacze też je lubią. Nie są drogie i praktycznie w każdym sklepie można je kupić. Mniejsze rozmiary sprawdzały mi się na okoniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1989 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Sprawdzalem cenowo tez sa tanie ale chcialbym zamowic przez internet lecz slyszalem wiele negatywnych opini na ten temat a co proponujecie na szczupaka i sandacza 7cm wystracza czy za male? Ja chce je kupic na sandacza i szczupaka ale nie wiem jaka bedzie odpowiednia ich wielkosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Polecam bardzo dobre kopyta, używam nawet na pstrąga te 7cm. Sprawdz też nowość Furyo, też kozackie przynęty gumowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi