mlody11 Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Kleszcze i komary już się obudziły, Wiec trzeba się jakoś przed nimi zabezpieczyć. Macie jakieś sprawdzone środki na nie? Jeśli możecie podawajcie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert-darek Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Od kilku lat używam środka Repel 100, koszt w zależności od miejsca zakupu ale za 120ml to, jeśli dobrze pamiętam ok 35 - 38 pln...i przynajmniej ja nie znam nic skuteczniejszego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Fakt środek bardzo dobrze odstrasza wszystko. Kiedyś dałem go mojej pani to lakier z paznokci spłynął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Na kleszcze to nie wiem ale na komary swego czasu uzywałem zwykłego aromatu waniliowego do ciasta skuteczność 80% reszta komarów to chyba były mutanty😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danie100406 Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Ja polecam te krążki co się podpala i one dymem odstraszają komary! Całkiem niezłe! 2 obok siebie podpalasz i masz spokój, albo jedno i bierzesz pod nogami i nockę siedzimy! Ja tak robię co roku i co kilka wypraw uzupełniam zapas w markecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi