mlody11 Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Kleszcze i komary już się obudziły, Wiec trzeba się jakoś przed nimi zabezpieczyć. Macie jakieś sprawdzone środki na nie? Jeśli możecie podawajcie ceny Cytuj
robert-darek Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Od kilku lat używam środka Repel 100, koszt w zależności od miejsca zakupu ale za 120ml to, jeśli dobrze pamiętam ok 35 - 38 pln...i przynajmniej ja nie znam nic skuteczniejszego.. Cytuj
szczypior Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Fakt środek bardzo dobrze odstrasza wszystko. Kiedyś dałem go mojej pani to lakier z paznokci spłynął Cytuj
Budek Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Na kleszcze to nie wiem ale na komary swego czasu uzywałem zwykłego aromatu waniliowego do ciasta skuteczność 80% reszta komarów to chyba były mutanty😃 Cytuj
danie100406 Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Ja polecam te krążki co się podpala i one dymem odstraszają komary! Całkiem niezłe! 2 obok siebie podpalasz i masz spokój, albo jedno i bierzesz pod nogami i nockę siedzimy! Ja tak robię co roku i co kilka wypraw uzupełniam zapas w markecie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi