Skocz do zawartości
tokarex pontony

jakie ryby w styczniu i lutym?

marsel_m

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

ojj to bardzo ogólne pytanie :roll:

myślę że nie ma co zabardzo kombinować tylko zrobić zanęte jak na jesień z tą różnicą że nie przesadzać z zapachem jeżeli wogóle używasz atraktorów ,no i nie sypać jej tak dużo bo ryba w zimie wolniej trawi więc łatwiej jest ją przekarmić np jak masz białe w zanęcie albo kukurydze :wink:

metody to raczej polecał bym feeder i picker bo można sobie usiąść z rękoma w kieszeni i obserować szczytówke albo "pingponga" ,a przy spławiku to trzeba jednak kij trzymać cały czas w łapach bo faktem jest że jak spławikówka leży na podpórkach to 30 % brań nie zacinamy :neutral: no chyba że masz rękawiczki neoprenowe :mrgreen:

To moje zdanie. :smile:

Gość wobler129
Napisano

A chyba był temat "Co zamiast lodu" i tak można było przeczytać na jakie rybki można chodzić, gdy nie ma lodu :wink:

• 4 weeks later...
Napisano

Zaraz idę ze spławikiem nad Odre mam nadzieje, że moja wyprawa zaowocuje w niezłą zdobycz. Swoją drogą jest to moja pierwsza wyprawa w 2007 roku.(jaką polecacie przynete na tą pore roku)

Napisano

Sorry za pomyłke :oops: nie byłem ze spławikiem ale ze spiningiem przemiezyłem odre od mostu kolejowego do mostu milenijnego ale ryby miały dzisiaj zły humor :evil: próbowałem na wszystko co miałem w pudełku(wszelkich kolorów gumy, woblery,nawet obrotówki). Mam ferie wiec zastanowie sie gdzie pójdę jutro mam nadzieje, że bedzie lepiej :mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.