marsel_m Napisano 11 Stycznia 2007 Napisano 11 Stycznia 2007 jak w temacie chodzi o rzeke i czym najlepiej je zwabic
Papinos Napisano 11 Stycznia 2007 Napisano 11 Stycznia 2007 ojj to bardzo ogólne pytanie myślę że nie ma co zabardzo kombinować tylko zrobić zanęte jak na jesień z tą różnicą że nie przesadzać z zapachem jeżeli wogóle używasz atraktorów ,no i nie sypać jej tak dużo bo ryba w zimie wolniej trawi więc łatwiej jest ją przekarmić np jak masz białe w zanęcie albo kukurydze metody to raczej polecał bym feeder i picker bo można sobie usiąść z rękoma w kieszeni i obserować szczytówke albo "pingponga" ,a przy spławiku to trzeba jednak kij trzymać cały czas w łapach bo faktem jest że jak spławikówka leży na podpórkach to 30 % brań nie zacinamy no chyba że masz rękawiczki neoprenowe To moje zdanie.
Gość wobler129 Napisano 11 Stycznia 2007 Napisano 11 Stycznia 2007 A chyba był temat "Co zamiast lodu" i tak można było przeczytać na jakie rybki można chodzić, gdy nie ma lodu
Adek_Assault Napisano 5 Lutego 2007 Napisano 5 Lutego 2007 Zaraz idę ze spławikiem nad Odre mam nadzieje, że moja wyprawa zaowocuje w niezłą zdobycz. Swoją drogą jest to moja pierwsza wyprawa w 2007 roku.(jaką polecacie przynete na tą pore roku)
QuickShare Napisano 5 Lutego 2007 Napisano 5 Lutego 2007 Adek, jak wrócisz to opowiedz jak było.Jestem bardzo ciekawy...
Adek_Assault Napisano 5 Lutego 2007 Napisano 5 Lutego 2007 Sorry za pomyłke nie byłem ze spławikiem ale ze spiningiem przemiezyłem odre od mostu kolejowego do mostu milenijnego ale ryby miały dzisiaj zły humor próbowałem na wszystko co miałem w pudełku(wszelkich kolorów gumy, woblery,nawet obrotówki). Mam ferie wiec zastanowie sie gdzie pójdę jutro mam nadzieje, że bedzie lepiej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.