Sandrek Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Witajcie. Piszę do Was z prośbą o pomoc przy wyborze pontonu. Wraz z chłopakiem mam zamiar jechać nad jezioro na ryby, a chcielibyśmy przed podróżą zakupić jakiś niedrogi, ale solidny ponton. Bardzo proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawol81 Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Witam. Albo niedrogi, albo solidny. Napisz chociaż, jaki budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandrek Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2016 około 1200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bry1ant Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Z kolibri albo bark cos juz wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Kolibri mogę od siebie polecić, sprawuje się bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawol81 Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 O 22.04.2016 o 22:17, Sandrek napisał: około 1200 zł Według mnie to za mało kasy, by kupić coś porządnego. Chyba że coś używanego.Ale trzeba wziąć pod uwagę że, na zakupie samego pontonu raczej się nie skończy.Dochodzi jeszcze osprzęt. Kotwice, kapoki,itp.Żeby móc wędkować ze środka pływającego trzeba go zarejestrować.Dodam jeszcze że,w miarę wygodne wędkowanie, we dwoje zaczyna się od 3m długości pontonu. To tak z własnego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 http://allegro.pl/ponton-rosyjski-czajka-nowy-obnizka-i5512336533.html "gniotsja nie łamiotsja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciechbednarz Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Osobiście polecam aquastar. Bardzo solidne pontony w niedrogich cenach. Podsyłam link do strony mojego pontonu: http://pontonywedkarskie.pl/pl/p/Ponton-AquaStar-D-290-FSD-zielony/43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi