Silver Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam Mam nadzieje że się nie ma cię dosyć odpowiadania na moje głupie i bezsensowne posty A wiec gdy dzisiaj założyłem żyłkę na kołowrotek i mi sie udało i teraz gdy próbuje pociągnąć z żyłkę i ja przez przelotki to nie mogę dlatego że sie nieobraca i mi nie ""daje"" żyłki Co jak zwykle musiałem złe zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 otwórz kabłąk kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Niebardzo rozumiem o co chodzi, żyłka się nie wysnuwa ze szpuli? Chyba że tak jak napisał kolega wyżej nie odblokowałeś kabłąka na youtube masz pierdyliard filmików co jak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 albo hamulec odkręć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 albo wyłącz blokadę obrotów wstecznych w kołowrotku taki przełącznik bo faktycznie ciężko wywnioskować o co ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi