skrzynka Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 tam jest płytko ze 2m ale szczupaki w ubiegłym roku 2kg wchodziły i ładne wzdręgi i jeszcze jest dobre miejsce na szczupaka dalej jak woda z jeziora wchodzi w kanały potorfowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makunator Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Krótko mówiąc trzeba będzie się chyba umówić kiedyś i na miejscu doświadczeniami wymienić . Ja prawdopodobnie będę 2-3 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 możemy się umówić już kiedyś się widzieliśmy na Miłachówku ja w ten weekend raczej nie, zlot rodzinny nawet nie mam kiedy łódki zwodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makunator Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Pamiętam, pamiętam . W pierwszej połowie sierpnia bedę dwa tygodnie to pewnie będzie okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 to fajnie daleko nie mam co niedziela to mogę być na rybkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makunator Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Daj znać jak wrócisz z niedzielnego wypadu. Ja jeśli tylko nie będzie padało to pojadę jutro na Sulejów. Pewnie też lipa będzie, ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 odpuściłem sobie zimno poczekam jak troszkę pogoda się zmieni niech trochę popada to rybki powinny się ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makunator Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Ja jutro albo pojutrze jadę, zobaczymy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemoo90 Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 ma ktos mapke jeziorka? byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makunator Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Co tam słychać na głuszyńskim? Ja jadę w środę na 4 dni, mam zamiar trochę za okoniem popływać i z płocią się pobawić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 na zawiele nie licz okonek goni drobnicę przy trzcinie taki na 15-17cm byłem 2 tyg. temu ,marne wyniki chyba że teraz coś się ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makunator Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Ja planuję z łódki po górkach za nim poganiać - zobaczymy. Myślę, że płoć już się ruszyła, w tamtym roku, o tej porze, na pęczak można było całe ławice wyciągać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 rok temu to i szczupak był i ładna wzdręga tam na waszym mały pomościku,leszcz ładniutki ale z tego co widziałem 2 godz. na łódzce i dawli sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makunator Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Witam. Nikt nic nie pisze, a na Głuszyńskim troszkę się rybka ruszyła. Dupy nie urywa, ale pobawić sie już można . Największy okonek 26 cm, leszczyk 41 cm. Wrzuciłbym fotki, ale nie chce mi przyjąć z jakiegoś powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Szału nie ma z pomostu drobne rybki chyba że łapiesz z łódki na spadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makunator Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Leszcze i płocie z gruntu na jakichś 3-4 metrach, okonie z gruntu na płyciźnie, a te największe z łódki na spadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Z tego waszego pomostu nowego, rano czy wieczorem brania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makunator Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Z nowego pomostu. Rzucałem lekko w prawo. Od rana leszcze, potem około 8-9 płocie, a potem, przed południem znowu leszcze. Na kanapkę z czerwonego z białym, na samego białego strasznie ukleja szarpała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Mam zamiar w niedziele z córką po południu jechać na jakiś pomost w michałówku może tak nie będzie ludzi, a od strony bycza wieczorem leszcze na 50cm wchodziły zanęta marcela karmel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makunator Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Od strony byczy wcale jeziora nie znam. W tym roku chyba głównie za drapieżnikiem popływam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makunator Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Witam. Jutro wybieram się nad jeziorko na 2-3 dni. Podrzućcie czy coś się dzieje. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Witam co tam słychać na jeziorku chcę się wybrać po dłuszej przerwie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubas123 Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Witam kolegów i jak tam wyniki na głuszynie coś słychać poza kłusowaniem ?? może jeszcze kolegów poprosić o tą mapkę ?? był bym wdzięczny dziubas123@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michallodz Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 witam gdzie w tym roku mozna kupić pozwolenie drugie pytanie o mapkę jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi