Pilek01 Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 dzięki synek za info będę musiał sie lepiej przygotować bo ja to jestem raczej amator wędkarstwa, zamierzam tam łowić na koszyczek a sygnalizator to chciałem wziąć dzwoneczek ale po twoich informacjach muszę coś lepszego wymyślić bo jak są tam takie podmuchy wiatru to dzwonek się na pewno nie sprawdzi. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilek01 Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 byłem wczoraj w Otmuchowie od strony ściborza. od godziny 18 do 2 w nocy nawet brania nie było, koledzy to samo i pozostali wędkarze też. Tragedia taki kawał drogi jechać (80km) i nawet brania... o 2 spakowaliśmy się i pojechaliśmy do Głębinowa. Tam sytuacja wyglądała już lepiej brań było nawet sporo ale udało mi się złapać tylko jednego leszcze na 42 i płoć na 22 cm. Miejscowi wędkarze złapali więcej ryb, ale nie pytałem ich na co łowią i czym nęcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość synek Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Nooooo nie żartuj! Ja właśnie przed chwilą wróciłem z Otmuchowa i jestem naprawdę zadowolony z wypadu .Udał się znakomicie.Kolego a w którym miejscu byłeś na Głębinowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilek01 Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 dokładnie to w miejscowości głębinów niedaleko klubu jachtowego. No na Otmuchowie poważnie do godziny 2 w nocy nie mieliśmy nawet brania. :/ a było nas 3 więc na 6 wędek nawet jednego brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO25130 Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Jeszcz nie byłem na otmuchowie gdzie jest dużo brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość synek Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Jeszcz nie byłem na otmuchowie gdzie jest dużo brań to miało być pytanie czy stwierdzenie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ufo555 Napisano 22 Czerwca 2009 Share Napisano 22 Czerwca 2009 Na Otmuchowie bardzo niski stan wody! Ciekawe ile jeszcze upuszczą, żeby nie można było się zwodować chyba;>? Połapal ktoś ostatnio drapieżnika na Otmuchowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 panowie jak tam dzieje sie cos na otmuchowie ? slyszalem ze sandalki na zywca gryza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 bylem 08.10.2009 i kicha straszna jeden krotki sandalik i to wszystko. Nic nie gryzie nawet na zywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 panie i panowie jak tam sytuacja wyglada na otmuchowie ? jest gruby lod ? gryzie cos leszczyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Jaka jest woda na Nysie powyzej zbiornika Otmuchowskiego? Czy ktos byl niedawno na rybach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 otmuchów jeszcze zamarzniety przejezdzalem dzisiaj tamtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 dzieki kolego jak bys byl nad nysa powyzej jeziora otmuchowskiego to napisz jaka woda czy rybki biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 zdrowych wesolych swiat wielkanocnych mokrego dyngusa samych duzych ryb w 2010r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Duży jest teraz stan wody na jeziorze ? planuje w sobote albo ujście (może być ciężko) albo "kamienie" dajcie znać kto był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 ostatnie wiesci z otmuchowa...nic kompletnie nie bierze nawet leszczyki woda normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 znajony byl na zawodach nocnych w zeszly weekend na 60 wedek...trzy leszczyki przez cala noc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 bylem w sobote od popoludnia z lodka za sandaczem i kicha straszna nawet brania nie mialem. Wszyscy lowia na zywca ale efekt podobny. W nocy biora sporadycznie duze leszcze woda duza strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 witam właśnie wrocilem z jeziorka od strony korei od okolo 19 do 20.30 boleń grasuje ostro efekty 1 60 cm i 3 szt nie zacięte plus 2 30 cm okonki ale to juz na gume pozdr i do czwartku zdam relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 czy ktos tu zyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 czy ktos tu zyje? http://www.pzw.org.pl/brzeg2lin/wiadomosci/32669/60/pogrom_wedkarzy_w_otmuchowie ,trzy leszcze na prawie 60 wedek... a tu oficjalne wyniki zawodow http://www.pzw.org.pl/brzeg2lin/wiadomosci/32670/60/wyniki_zawodow_nocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 hmm dziwni jesteście ale cóż ja kiedy bym tam nie zajechał ludzie mają pełne siaty leszczy boleni okoni i nawet sandacz uderza wędkarzy od groma nawet w środku tygodnia wiec to co ty piszesz tzn. wklejasz linki hmm to siedz dalej w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 to wklej jakies zdjecia z pelnymi siatami leszczy , boleni i okoni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 jeśli jutro takowe będą a się wybieramy to nie omieszkam wkleić !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 to wklej jakies zdjecia z pelnymi siatami leszczy , boleni i okoni ... hej jest już trochę późno wiec foty wkleje po południu ale dziś sie przyfarciło ja 3 bolenie okolo 60 cm kolega 2 okolo 60 i 2 kolega 75 cm kilka ładnych okonków, siedział typ z gruntu na kosz daleko w jeziorko co około 20 min leszcz min 50 cm bardzo duzo ludzi było i nikt nie marudził że nie bierze więc nie wiem o co ci chodzi to by było na tyle w tym tygodniu pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi