TomAsh Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Witam. Jako że jestem początkującym wedkarzem, nie znam jeszcze dobrze wszystkich gatunków. Zawsze łowie i wypuszczam Prosiłbym o identyfikacje rybek 1. To chyba Certa 2. To ni to płotka ni to leszcz 3. To podobnie jak poprzednio 4. Też nie wiem 5. Chyba mały leszczyk Proszę o pomoc w identyfikacji i wyrozumiałość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper121 Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 1 I 5 masz racje.Co do 2,3,4 to nie jestem pewny.Nr.2 I 3 to moze byc wzdrega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 1. Certa - pyszczek charakterystyczny 2, 3, 4 krąp, 5 - Leszczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Przychylam się do opinii @mikwed1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartVeB Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 Czy jest to 100% karaś i czy jest on skarłowaciały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi