Booryss Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Dziś dzień nad wodą dla najmłodszych, pogoda dopisała za bardzo a rybki wcale przez 2 godzinki walczył Franek i Kuba jeden mały Boleń na pinkę się uwiesił Co najlepsze Franek po 30 minutach nie chciał iść do domu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 5 godzin temu, Booryss napisał: Dziś dzień nad wodą dla najmłodszych, pogoda dopisała za bardzo a rybki wcale przez 2 godzinki walczył Franek i Kuba jeden mały Boleń na pinkę się uwiesił Co najlepsze Franek po 30 minutach nie chciał iść do domu To już obiecujący wynik. Pomyśl nad jakąś rybną wodą, żeby młodzi mieli możliwość połowić więcej rybek, to jest szansa że złapią bakcyla. Ja z moimi dzieciakami jadę w sobotę na zawody, choć córa zaczyna coś kręcić nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 22 Maja 2016 Autor Share Napisano 22 Maja 2016 Za tydzień w niedzielę też zabieram młodego na zwody z koła na dzień dziecka i to jest dzień na rybach na który młodszy czeka cały rok i wstaje 2 godziny przed czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 11 godzin temu, Booryss napisał: Za tydzień w niedzielę też zabieram młodego na zwody z koła na dzień dziecka i to jest dzień na rybach na który młodszy czeka cały rok i wstaje 2 godziny przed czasem Pamiętam, że sam za młodu tak czekałem na te zawody. Moje dzieciaki w ostatnich trzech latach zawsze były w dziesiątce, więc w tym roku też nie wypada spuszczać z tonu PS. Ojcowie przeżywają nie mniej niż dzieciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2016 W końcu znalazłem chwile czasu aby napisać to i owo. Zacznę od zawodów na Dzień Dziecka Zawody na Dzień Dziecka to już taki rytuał i chyba jedyny dzień na rybach w roku na który Franek czeka cały rok :):) W tym dniu jest w stanie wysiedzieć nad wodą ponad 8 godzin rewelacja. Dobra zabawa zwłaszcza dla najmłodszych do 9 roku życia motywacja na przyszłość bo każdy zostaje Złotym Medalistą Dodatkowo gry zabawy rysowanie w tematyce wędkarskiej . Super że chociaż w tym dniu cierpliwość i wyrozumiałość Franka jest na mega wysokim poziomie A i emocje niektórych rodziców sięgają zenitu ja zazwyczaj po takiej ilości szkrabów nad wodą dochodzę do siebie kilka dni, ale warto zaszczepiać pasję u najmłodszych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi