escape Napisano 27 Maja 2016 Share Napisano 27 Maja 2016 Chcialbys wiedziec, jaki sprzet wybrac do 200zl , na szczupaka? Widzialem duzo aukcji na allegro , kij jaxona + kolowrotek + gratisy za 150 zl +/-, tylko ktory wybrac? Jesli bylby ktos w stanie popatrzec na allegro i podeslac jakis link to bylbym mega wdzieczny . co myslicie o http://allegro.pl/spinning-jaxon-2-7m-kolowrotek-wedka-wyrzut-5-25g-i5970737966.html chodzi mi o caly zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
escape Napisano 27 Maja 2016 Autor Share Napisano 27 Maja 2016 Pomylka, mialo byc chcialbym* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 27 Maja 2016 Share Napisano 27 Maja 2016 Na jaxona raczej bym nie patrzył bo to kicha na całego w tym budżecie, lepiej podjechać do jakiegoś sklepu wędkarskiego i kupić osobno kij i kręciołek. Za "stówkę" już kupisz jakąś wędkę z mikado i w podobnej cenie jakiś młynek z przednim hamulcem.. Np. Wędka - http://allegro.pl/mikado-x-plode-medium-spin-270-7-25g-i6176944580.html Kołowrotek - http://eldoradosklep.pl/pl/p/Mikado-Amberlite-4004-FD/1971 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 27 Maja 2016 Share Napisano 27 Maja 2016 Oczywiście możesz poszukać też coś z innych firm w tej cenie, ale wg mnie jeśli chodzi o relacje cena-jakość to w tej kasie najlepiej wychodzi mikado. Sam kilka lat temu miałem wędzisko od mikado za ok. 90 zł i szczupak 60+ nie robił na niej zbytniego wrażenia. Ps. Jak będziesz przeglądał oferty wędzisk to patrz na ich wagę, im mniejsza tym lepszy materiał użyty w produkcji. Kije takie jak ten jaxon które bez młynka ważą 250-300 gram to nie najlepszy wybór, dołóż do tego ok 200-300 gramowy młynek i już nie jest to lekki zestaw którym będziesz wygodnie łowił przez dłuższy czas nie męcząc ręki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
escape Napisano 27 Maja 2016 Autor Share Napisano 27 Maja 2016 po wczorajszym spiningowaniu na mojej prowizorce jeszcze czuje bol reki.. Rowniez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Nie pchaj się w żadne zestawy bo tam zawsze zalegający szrot wpychają. Ja pod szczupaka do 200zł wziąłbym następujący zestaw Wędka Robinson Kinetik Pike Spin 270cm 10-30g i do tego kołowrotek Robinson Dakota. Tani ale ma same pochlebne recenzje. Poszperaj w necie a zobaczysz że dobry sprzęt jak na tę cenę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JTedil Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 O 31.05.2016 o 00:59, Ras al Ghul napisał: Nie pchaj się w żadne zestawy bo tam zawsze zalegający szrot wpychają. Ja pod szczupaka do 200zł wziąłbym następujący zestaw Wędka Robinson Kinetik Pike Spin 270cm 10-30g i do tego kołowrotek Robinson Dakota. Tani ale ma same pochlebne recenzje. Poszperaj w necie a zobaczysz że dobry sprzęt jak na tę cenę. popieram robinson dobry kijek na start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi