zajac222 Napisano 10 Czerwca 2016 Share Napisano 10 Czerwca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 10 Czerwca 2016 Share Napisano 10 Czerwca 2016 10. Każdy z twoich seriali ma wakacyjną przerwę nawet jeśli jej nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2016 Witam koledzy po kiju , obstawiamy czwartkowy mecz , a nagrodą będzie UŚMIECH MODERATORA odciśnięty w monitorze 2 - 1 niestety dla przeciwnika , teraz nie będzie tak lekko , podejrzewam że dostaną baty . Nie jestem zwolennikiem piłki i wole spędzić czas nad wodą ale jestem ciekawy jaki wynik będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 10 minut temu, zajac222 napisał: Witam koledzy po kiju , obstawiamy czwartkowy mecz Po obejrzeniu meczu Niemcy- Ukraina nie jestem taki pewny, że nasi są bez szans. Chyba, że Ukraina jest taka mocna. Przecież równie dobrze Ukraina mogła wygrać 2:1, bo Niemcy cudem się wybronili dwa razy i przez długi czas nie mieli nic do powiedzenia. Moim zdaniem będzie walka a jak zagrają na luzie, to jest szansa na dobry wynik. Ja obstawiam 1:1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Ja obstawiam że będzie remis 2:2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 3:1 dla PL wg mnie łatwiej będzie wygrać z Niemcami niż z Ukrainą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Jak ktoś ma talerz satelitarny polecam sat. Hotbird i niekodowany kanał niemiecki das Erste (ARD). Wszystkie mecze Euro 2016 za darmo i w pełni legalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxiu Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Polska przegra 1:2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 12 godzin temu, mikwed1 napisał: 3:1 dla PL wg mnie łatwiej będzie wygrać z Niemcami niż z Ukrainą. Optymistycznie podchodzisz do sprawy serce podpowiada remis a rozum wygraną Niemców. Także obstawie 0:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 4 godziny temu, bumtarara napisał: Optymistycznie podchodzisz do sprawy Realistycznie - w końcu to Mistrzowie Świata więc jedną powinni nam strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 https://mobile.twitter.com/stspolska/status/742640591763279872 To się nazywa patriotyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Z jednej strony remis cieszy, ale za te zmarnowane setki Milikowi należy się ława w następnym meczu. Ta sama nonszalancja jak z Irlandią. Aż szkoda, że idealna gra w obronie nie przyniosła zwycięstwa. Zwracam honor Pazdanowi, o którego się obawiałem a zagrał rewelacyjnie. Oprócz niego bardzo dobrze zagrali Błaszczykowski, Krychowiak, Glik, Fabiański. Miło było patrzeć na naszą grę w drugiej połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Bardzo dobra gra Polaków, druga połowa jak najbardziej na naszą korzyść. Szkoda sytuacji Milika, ale z drugiej strony widać, że umie sobie znaleźć miejsce i pojawić się w odpowiednim momencie. Nie ma co wieszać na nim psów, wierzę że się odblokuje i jeszcze coś ustrzeli Niestety nie ma za bardzo z kim go zmienić, musieliby przejść na 1 napastnika a wtedy Lewy miałby jeszcze mniej miejsca. Najważniejsze że jest wyjście z grupy, bo nie wiem co musiałoby się stać, żeby Niemcy przegrali z Irlandią. PS. Czekam na nagrodę główną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 11 minut temu, bumtarara napisał: Niestety nie ma za bardzo z kim go zmienić, musieliby przejść na 1 napastnika Kapustka za Milika w ataku, Zieliński za Mączyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Gratki dla Pazdana w-g mnie najlepszy zawodnik defensywy! Milik jakiś zestresowany w tych dwóch meczach.Mam wrażenie ,że założenie sztabu jest takie ,że to on ma strzelać gole to on ma być na szpicy. Trochę zawodzi. Ale kiedy ostatnio mieliśmy po dwóch meczach 4 pkt? Najważniejszy jest awans z grupy. Nie ważne w jaki sposób. Damy radę! Ja wierzę w chłopaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Mecz wyrównany, choć jeśli popatrzeć na statystyki to Niemcy wygrywają, szkoda że Milik choć raz nie trafił, ale cieszmy się z tego co mamy bo Niemcy też mogli strzelić i tylko dobre interwencje Fabiańskiego uratowały nas od straty bramki. Najważniejsze że wreszcie mamy zespół który jest w stanie powalczyć z tymi silniejszymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 znalezione w sieci : "Milikowi należy sprezentować podręcznik wędkarstwa. Niech się uczy, jak wygląda szczupak... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Kapustka trochę mi nie pasuje w ataku. Szkoda jego atrybutów defensywnych i szybkości. Wg mnie nie pasuje na ataku biorąc pod uwagę styl gry Polski. Co do mączyńskiego jak najbardziej się zgadzam, też chciałbym zobaczyć Zielińskiego w wyjściowym składzie. Najważniejsze że jest awans cieszy że po dwóch meczach nie straciliśmy żadnej bramki. Teraz tylko dobić smutnych Ukraińców i jest szansa nawet na 1 miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 26 minut temu, bumtarara napisał: Kapustka trochę mi nie pasuje w ataku. Szkoda jego atrybutów defensywnych i szybkości. Poradziłby sobie. Z pewnością strzeliłby choć jedną z tych sytuacji. Milikowi brakuje koncentracji. Jest rozkojarzony i gra nonszalancko. Nie tylko przy tych sytuacjach, ale ogólnie w rozegraniu. Szkoda roboty Lewandowskiego, który całe mecze szarpie się z 2-3 obrońcami a Milik nie potrafi nawet nogi przyłożyć. Jest zbyt pewny gry, bo nie ma konkurentów i efekt jest widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Teraz to można gdybać. Mogę powiedzieć, że ja bym strzelił jedną z tych sytuacji, a nie znaczy to że jestem lepszy od Milika Kapustka w klubie grał cały sezon na skrzydle albo na ofensywnym pomocniku. Także nie wiadomo czy wypracowałby sobie chociaż połowę tych sytuacji co Milik. Tak jak mówię, nie wyszedł mu jeden mecz i ludzie od razu wieszają na nim psy. Fakty są takie, że był kluczowym piłkarzem przy awansie a z Irlandią dał nam 3 pkty. Zobaczysz że jeszcze uratuje nam jakiś mecz na Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 52 minut temu, bumtarara napisał: Zobaczysz że jeszcze uratuje nam jakiś mecz na Euro Oby było tak jak mówisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Mecz dobry, chociaż niedosyt - 325 w plecy :). Moim zdaniem słabo wypadł Milik - pechowo, chyba nie jest w formie - słabe podania, straty, ale umie się znaleźć w odpowiednim miejscu, w końcu coś ustrzeli :). Grosicki nie w formie, chyba nie doszedł do siebie, Lewandowski - jeden z lepszych jego meczy w PL reprezentacji, poza golami bardzo dobrze rozgrywa - dlatego chyba egzekutorem ma być Milik, który rozgrywa słabo. Reszta zespołu ustawiona głównie defensywnie więc ciężko oceniać, nie wiedząc jakie zadania mieli od trenera, mi się podobał Krychowiak z Mączyńskim - dzięki ich pracy Niemcy chyba żadnej akcji nie przeprowadzili środkiem - wszystko szło bokami - Oezil i Khadira po piewszych 15 minutach niewidoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Swoją drogą miłe uczucie- remis z mistrzami świata a my mamy niedosyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Krychowiak bardzo dobry mecz, aczkolwiek on zawsze podnosi mi ciśnienie bo non stop gra na pograniczu ryzyka i straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 26 minut temu, bumtarara napisał: Krychowiak bardzo dobry mecz, aczkolwiek on zawsze podnosi mi ciśnienie bo non stop gra na pograniczu ryzyka i straty Tak grają zawodnicy pewni swoich umiejętności. To tak jak nasz Jaceen- ciągnął metrowego sandacza a drugą ręką robił zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi