warszawa_24 Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Odświeżam. Byłem w wędkarskim, za kilka tygodni będzie tam 150 nowych kołowrotków, dostanę kartę stałego klienta i dodatkowo zniżkę Jakie macie opinie o Nexave/Exage? Czytałem recenzję Artecha, ale to o I Generacji Exage. Jak to jest teraz? Kuzyn ma nową Nexavę i szumi i ma jakoś duże luzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yanek Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Witam po dlugiej nieobecnosci. Wlasnie dzisiaj stalem sie posiadaczem shimano 4000 gt rc RB najnowsza wersja na rok 2010 o ile sie niemyle. Zawsze o nim marzylem wprwdzie nie japoniec ale moje wedkowanie powninen przezyc , kupilem go z mysla do sredniego spina .Bylem dzisiaj w wedkarskim obmacac rozne kolowrotki , pomacalem nawet stradica bialego RA cena 670zl nie wiem czy to byl japoniec bo niespojrzalem , pokrecilem tez spro blue arct i powiem tak , ze ten spro mial mniejsze luzy na korbce w zasadzie prawie zadne a shimano jednak mialo wiekszy luzik i ten moj GT czy ten stradic, teoretycznie lepszym wyborem pewnie by sie okazal spro , ale ja zakochany w shimano jeszcze jestem obym byl dalej. Kolowrotek na sucho chodzi rewelacyjnie zobaczymy jak sie nad woda bedzie sprawowal oby rownie dobrze , to narazie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablotor Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Ma ktoś doświadczenia z Twin Powerami FC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Podpinam sie pod pytanie dotyczace Twin Powera. Jak sie on ma do Sephia i Rarenium? Ci4 jest cos warte? Na wiosne bede szukal czegos do superlighta, Twin powera mozna wyrwac za 900zl, swietnie wyglada New Sephia zwlaszcza z podwojna korbka:D Mam 2 kilkuletnie Super Areo i Stradic x i zlego slowa powiedziec nie moge o Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer74 Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Jak w temacie: Czy jest kołowrotek lepszy od catany w cenie nie przekraczającej 100zł? Wydaje mi się, że catane można spokojnie nazwać kołowrotkiem uniwersalnym. Poradzi sobie równie dobrze z lekkim spiningiem, spławikiem czy nawet koszyczkiem. Więc przydało by się aby konkuret który byłby lepszy bądź chociaż równy catanie też był w miare uniwersalny. ja mam czerwoną catanę 1000 z tylnym hamulcem od początku sezonu jako uniwersalny głównie spławik lub picker/lekki feeder. w testach na stronie fishing-test.pl wypadł bardzo słabo nawet jak na tani kołowrotek. tam jest testowany srebny ja mam czerwony. orientuje sie ktoś czy to jakaś nowa generacja i czy możę poprawili coś w nim. ja osobiście na razie nie mam powodów do narzekań http://fishing-test.pl/koowrotki/22-koowrotki/165-shimano-catana-2500-fa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi