wasyl1968 Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 no to jedziemy w końcu na urlop,plany wędkarskie duże jak będzie zobaczymy a gdzie jedziemy to niedługo w następnym poście,wszystko i wszyscy spakowani to w drogę. Ps tytuł nawiązuje do serialu który namiętnie ogląda mój 9 syn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 z przygodami ale w końcu dotarliśmy,w Zbąszyniu wyprzedziło nas przednie kolo ,po dwóch godzinach i 200 zl za naprawę dotarliśmy do Lubniewic nad jez. Lubiąż idziemy coś zjeść i opłacić zezwolenie a od jutra na ryby 🎣 przynajmniej widok z tarasu rekompensuje ten pechowy przejazd cdn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 Czekam na kolejne wpisy. Jezioro jest rzeczywiście piękne, zwłaszcza ta część najdalej od miasta. Połamania kija, na rybie oczywiście, a jest na czym. Ja co roku staram się chociaż na parę dni odwiedzić te przepiękną cześć Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 27 Lipca 2016 Autor Share Napisano 27 Lipca 2016 właśnie wróciłem z lodki po pierwsze do d...y z takim plywaniem wszyscy na silnikach tylko ja na wiosłach 😈 ale dalem radę, przez 2 tygodnie siłownia za free😁, no szalu nie było drobny okoń rozmiar wrocławski taki kanałowy,brania tylko na gumki ,trochę podpatrzyłem gdzie stają łodziami,tak że jutro jeszcze raz ,teraz trochę o akwenie , zezwolenie na dwa tygodnie kosztuje 80zl (z lodzi brzegu nocki ) jezioro Lubiąż jest dzierżawione przez gminę,nie ma gospodarki rybackiej brak kłusowników i pilnują tego .wymiary ochronne mają widelki i na przykład okoń 20 cm-35cm. 5 szt. na dobę,sandacz i szczupak 60cm.-80cm. jeden na dobę. Brzegi są dobrze dostępne i od razu jest głęboko,woda klarowna i nie kwitnie ,sklep z robactwem też jest ,w piwo 🍺 też można się zaopatrzyć wszędzie z buta .teraz czas dla rodziny cdn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Lipca 2016 Autor Share Napisano 29 Lipca 2016 kolejne plywanie i znowu szalu nie ma sam drobny okoń max 20 centów,co drugi dzień kontrola trzepią równo i tych z lodzi i z brzegu (bardzo skrupulatne) dzisiaj chyba strzelę nockę , grunt jedna na ukleje druga wątróbka ,nie poddaje się. cdn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 2 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2016 musiało być rodzinnie ,wczoraj byliśmy w międzyrzeckim rejonie umocnionym pozwiedzać bunkry typowy familijny wypad dzisiaj od rana pada , usiadłem z długimi wędkami , konkluzja jest taka że bez silnika idzie się zaorać na wiosłach a i tak nie dopłynie się tam gdzie się chce cdn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 trochę dziwne te zwierzaki w tym lubuskim trzeba mieć charakter w nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 czas na podsumowanie, dwa tygodnie szybko minelo pod wzgledem wedkarskim frycowe trzeba placic,nie odpuszczam tego jeziora i nie psiocze,troche poplywalem cos sie dowiedzialem w przyszlym roku bedzie lepiej ,rodzinnie bardzo udany wypad , noclegi bardzo przyzwoite i najwazniejsze jest wi fi 😁 rybki moze nie dopisaly ale jak ktos ma ochote to mozna kupic tak jak to dzisiaj zrobiłem, pstrągi,sielawki i sieja . pozdrawiam i Cdn w przyszlym roku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2017 trochę kultury przez dwa tygodnie , jutro godz. zero i wypad c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi