Silver Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Macie jakiś feeder do polecenia na wody stojące ? Ogólnie poławian ryby: płocie leszcze krąpie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieczysław Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Jaxon do 90 C.W. Cała gama do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 O 29.07.2016 o 15:08, Silver napisał: Macie jakiś feeder do polecenia na wody stojące ? Ogólnie poławian ryby: płocie leszcze krąpie itp Ja na wody stojące używam pickera 2,7 m do 40 gram, tylko że on się nie nadaje do dalszych rzutów niż 40 m. Jeśli potrzebujesz dalej rzucać kup sobie feeder 3,3-3,9 m do 80 gram cw. Np mikado ultraviolet albo robinson kinetik, zależy jakim budżetem dysponujesz ale do 200 zł się coś kupi w miarę fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 2 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2016 Mikado Trython albo Mikado Golden Lion obie 3,6 100 gram i nie wiem którą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Mikado X-Plode feeder cw 120g Cw w mojej ocenie jest mocno zawyżone, znakomity na wody stojące - porządny zapas mocy i do tego bardzo czułe. świetna relacja ceny do jakości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boss7 Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Na Mikado każdy łowi, poszukaj czegoś innego, np Genlog Quicksilver 365 do 100g. Bardzo fajny kijek niedawno kupiłem sobie go i nie żałuję. Kijek świetnie sprawdza się także przy metodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybek Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Mikado powinien być ok. W Jaxonie też masz dużo do wyboru. Każda firma ma coś fajnego do wyboru , ale zależy do czego potrzebujesz. Na te gatunki fajnie by się sprawował picker do 40 g.w. poczujesz na kijku każdą rybkę , lecz koszyka do przodu za daleko nie wywalisz. Na dalsze odległości i większe ryby coś do 90 g.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadek Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 O 2.08.2016 o 21:48, Silver napisał: Mikado Trython albo Mikado Golden Lion obie 3,6 100 gram i nie wiem którą Mam Mikado Golden Lion 330/100 - wykonanie bez zarzutu. W komplecie 3 szczytówki o różnej czułości. Dobrze pracuje. Bardzo czuła. Wskazania brań płotek o długości 7 cm też pokaże. Rękojeść z pianki, łatwo się czyści, pewny uchwyt. Tania, ale IMO dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Ja do takich ryb używam pickerka 2,70 cała gama wędzisk od robinsona, tyle tylko, że z cięzarem wyrzutu do 25 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi