PASTA Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Poszukuję mapy batymetrycznej jeziora Jezuickiego ( Chmielniki) . Taka mapa istnieje widziałem ją jakieś 15 lat temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hazel83 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Tez podczepiam się do poszukiwań. Na innym forum jest taka mapka poglądowa ale do dokładnych nie należy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PASTA Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 Dzięki Goliat jestem Twoim dłużnikiem . Wędkuję najczęściej na "tyczkę " jeśli mogę w tym pomóc to bardzo proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crewluck Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Witam nie mogę nigdzie znaleźć mapy zalewu Truszczyńskiego. Dokładnie chodzi mi o ten odcinek https://www.google.pl/maps/@53.231762,17.9521968,16z z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crewluck Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 Pomyłka zalewu Tryszczyńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noger33 Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Witam was. Poszukuję mapy batymetrycznej jeziora Błądzimskiego, nazywane ròwnież jeziorem Świętym w Kuj. Pom. Z gòry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi