Camper121 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Chciałbym się dowiedzieć coś o Bystrzycy od mostu przy Mpwiku do mostu koło Areny lublin.Jakie ryby,naco i wszystko co potrzebne do wędkowania w tym kawałku rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper121 Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Oj chyba coś cienko z wiedzą o Bystrzycy :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 tylko się nie śmiej bylem dwa lata temu w delegacji w Lublinie i skoro świt spotkałem gościa który pomykał ze spiningiem nie omieszkałem go zahaczyć i nie pogadać , też jesień i woblery a cel to brzana co bardzo mi zaimponowało bo we wrocku to tylko przylow pozdrowienia z Wrocławia Śląsk i Motor eeeoo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper121 Napisano 4 Listopada 2016 Autor Share Napisano 4 Listopada 2016 Wasyl1968 a niewiesz przypadkiem coś o jego wynikach? Śląsk&Motor 👊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi