tomek1 Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Miło mi poinformować, że haczyk.pl nawiązał współpracę w autorami aplikacji na urządzenia mobilne "Pomocnik Wędkarza". Dzięki aplikacji można znaleźć na mapie ciekawe łowisko lub sklep wędkarski, przeglądać atlas ryb, regulaminy połowu a nawet prowadzić własny dziennik połowów. W aplikacji możecie również przeczytać zwiastuny najnowszych artykułów z portalu haczyk.pl i szybko przeskoczyć do pełnej treści artykułu. Informacje o możliwościach "Pomocnika Wędkarza" znajdziecie na stronie internetowej. Aplikację możecie pobrać z Google Play. - jest darmowa. Zapraszam do zainstalowania i korzystania nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Tomku idealnie uderzyłeś w temat którym ostatnio bardzo się interesuje,miałem okazje testować Pomocnika,fakt jest dość prosty w obsłudze,pokazuje łowiska nie wszystkie ale jest tego sporo.ogólnie polecam na plus fajna apka i działa.a może koledzy podzielą sie swoimi spostrzeżeniami i aplikacjami jakimi sobie pomagaja,ja prócz Pomocnika stosuję Fishing Points Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Zna pan może właścicieli ? Bo gdy miałem telefon z Androidem uzywałem tej aplikacji ale teraz mam IPhone i nie da rady korzystać a bardzo bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2016 15 godzin temu, Silver napisał: Zna pan może właścicieli ? Bo gdy miałem telefon z Androidem uzywałem tej aplikacji ale teraz mam IPhone i nie da rady korzystać a bardzo bym chciał Oczywiście jestem w kontakcie z właścicielami. Przekażę pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Dziękuje 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2016 O 3.12.2016 o 21:14, Silver napisał: Zna pan może właścicieli ? Bo gdy miałem telefon z Androidem uzywałem tej aplikacji ale teraz mam IPhone i nie da rady korzystać a bardzo bym chciał Mam odpowiedź, ale niestety niezbyt pozytywną. W tej chwili nie ma jeszcze możliwości korzystania z aplikacji na iPhone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Szkoda... Został teraz tylko ryboszukacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi