Małpka47 Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 Witam, mam zamiar w najbliższych dniach wyskoczyć na nieduży zbiornik i chciałem sie zapytać czy jest sens wogóle jechać i co może najlepiej brac są tam leszcz,karp,płoć,szczupak,sum i wiele wiecej białej i drapieżnika mam nadzieje ze mi ktoś pomoże Pozdrawiam jestem nowy na forum wieć mógł mi umknąć to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Małpka47 Napisano 12 Listopada 2016 Autor Share Napisano 12 Listopada 2016 up! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Zawsze jest sens , nie spróbujesz nie będziesz wiedział , na twoim miejscu odpuściłbym sobie białą rybę a ustawił się na drapieżnika . Powiedzmy spinol , machasz wędą , chodzisz , nie marzniesz , chyba że na żywca ale i tu można trochę pochodzić i wyczekać swoje branie , nie poddawaj się , powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 To jest dobra pora na wszystko co pływa zwłaszcza drapieżniki tylko trzeba ich poszukać i trzeba pamiętać że rybole o tel porze roku zmieniają już często stanowiska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Czy zbiornik jest zarybiany karpiem jesienią? Czy jest płoć i leszcz? Jakie są głębokości? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Małpka47 Napisano 13 Listopada 2016 Autor Share Napisano 13 Listopada 2016 3 godziny temu, tomek1 napisał: Czy zbiornik jest zarybiany karpiem jesienią? Czy jest płoć i leszcz? Jakie są głębokości? nie jest ale karp jest rok temu był zarybiony około 1,5t takimi od 35cm do 45 a tak to płoć leszcz i wiele innej jest, głebokosci to nie znam ale w najgłebszym miejscu to około 6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Małpka47 Napisano 13 Listopada 2016 Autor Share Napisano 13 Listopada 2016 9 godzin temu, Booryss napisał: To jest dobra pora na wszystko co pływa zwłaszcza drapieżniki tylko trzeba ich poszukać i trzeba pamiętać że rybole o tel porze roku zmieniają już często stanowiska no jest drapieznika ale nie jestem za bardzo do spinnigu przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 4 godziny temu, Małpka47 napisał: nie jest ale karp jest rok temu był zarybiony około 1,5t takimi od 35cm do 45 a tak to płoć leszcz i wiele innej jest, głebokosci to nie znam ale w najgłebszym miejscu to około 6m To o karpia będzie trudno. Próbuj z białą rybą w głębszych miejscach 3-4 metry. Bardziej uniwersalna będzie zanęta ukierunkowana na płoć a leszcz też w nią wejdzie. Spróbuj płoć Bruda i dosłodź dodatkowo. Cienkie przypony- niezależnie od metody - 0,12 - 0,14 max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirekwaw Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Zdecydowanie nastawiałbym się na płoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi