marbo30 Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Witam Mam zamiar kupić dla dziecka bat 6 metrowy na Mikoaja ,mam dwa typy może ktoś używał i coś doradzi,a może jakieś inne typy ? Konger Medalist Pole 600 http://allegro.pl/konger-medalist-pole-600-super-lekki-bat-i6032112937.html ROBINSON HMC DYNAMIC POLE SX 600 http://allegro.pl/bat-vde-robinson-hmc-dynamic-pole-sx-600-6m-gratis-i6443372383.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Ja bym wziął Robinsona- lżejszy. Czy na pewno potrzebujesz tak długi bat? Ile lat ma dziecko? Na jakiej głębokiej wodzie będzie łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 14 Listopada 2016 Autor Share Napisano 14 Listopada 2016 Myslisz że będzie za długi?Ma juz 4 metrowy i chciałby nowy na Mikołaja ,nie chce mu kupowac bezsensownej nowej zabawki (zreszta zabawek nie chce tylko bat:)) wiec myslalem ,ze 6 metrowy bedzie dobry, szczególnie jezeli chodzi o zawody .Dziecko ma 8 lat ,ale łowi juz 4 lata .Woda na której łowi to głebokosc do 2 metrów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Mój ma 9 lat i chętniej łowi 4m niż 6m zrób mały kompromis i kup mu 5m to już nie chodzi o wagę samego kija tylko o dźwignię Junior przy 6m może już nie odczuwać wystarczającego komfortu podczas łowienia i nie będzie mu dawało tyle frajdy jak zacznie walczyć z kijem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 https://www.bolw.pl/mobile/pl_PL/p/produkt/24225?gclid=CMutqMXNqNACFY8W0wodwtsMeQ Np coś takiego mam z tej firmy o podobnej wadze wstawiłem wklejankę więc jest troszkę dłuższy i młody ogarnia bez probkemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 14 Listopada 2016 Autor Share Napisano 14 Listopada 2016 Moze faktycznie 6 metrow bedzie troche za dlugi dla takiego dziecka ,moze jak bede w sklepie wedkarskim pojde i sprawdze na żywo jak to wyglada te 6 metrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq1gym Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Lekki i w dość rozsądnej (jak dla mnie) cenie jest Jaxon Silver Shadow SPX 600. Kosztuje około 160 zł, waży 218g według opisu producenta. Moje dzieciaki 7 i 8 lat dają radę. Ale najchętniej łowią zwykłym 4 metrowym batem za 20-kilka zł z Decathlonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Bierz Robinsona. Dla dzieciaka waga jest bardzo istotna, jak ręka zaboli z wymęczenia to się zrazi do wędkarstwa. Syn mojego kolegi zaczynał od tego bata a teraz dzieciak łoi nam skóry na wyprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 O 2016-11-13 o 23:41, marbo30 napisał: Mam zamiar kupić dla dziecka bat 6 metrowy na Mikoaja to się chyba kiedyś nazywało rózga. Przemoc w rodzinie się szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2017 8 godzin temu, tom@ha napisał: to się chyba kiedyś nazywało rózga. Przemoc w rodzinie się szykuje? Z takiej rózgi każdy by się cieszył:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi