jeux Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Witam wpadłem się pochwalić jak w temacie przybył nam nowy wędkarz (prawdo podobnie ) zostałem właśnie dzisiaj prawdziwym dziadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Gratuluje!! Teraz tylko odpowiednie szkolenie przeprowadzić i zaj akiś czas zazdrościć wnukowi osiągnięć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Gratuluję serdecznie - niech się zdrowo smyk chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 I ja gratuluję. Lepiej od małego już zabierać nad wodę, a wędkę dać od 5 lat. I potem nauczyć... i będzie dobrym wędkarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 jeux, najlepiej gdybyś dał mu od razu jakiegos woblera z grzechotką Tylko bez kotwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 O dobra myśl Tylko takiego dużego żeby nie prubował go połknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Szczere gratulacje Dziadziusiu Dla pewności by stał się wędkarzem w przyszłości ... jak rodzice nie będą widzieć klepnij go szczytówką w pupe przez pieluche i powiedz ... pasuję Cię na wędkarza. Masz jak w banku, ze sam na rybę nie bedziesz chodził A przy okazji ... mój synuś jak miał troszke ponad rok, najbardziej lubił sie bawić ... kołowrotkiem, a wcle go nim nie "pasowałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 jeux, najlepiej gdybyś dał mu od razu jakiegos woblera z grzechotką Tylko bez kotwic Już na to dawno wpadłem. Mam takie sumowe typu BigS z grzechotką w sam raz. Tylko żona jest jakaś nieprzekonana A dla dziadka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 jeux, ogromne gratulacje dziadku. Dbaj o wnuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 ja też się przyłączam do gratulacji niech ci wyrośnie na zdrowego wędkomaniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Nic tylko gratulowac tobie Jeuxie wnuka a twojemu dziecku syna Szkol go na wedkarza A bedzie kolejny maly "haczykowiec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 30 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2007 Dziękuje wszystkim za gratulacje też mam nadzieje żę zostanie wędkarzem jak każdy w rodzinie i takim dobrym kucharzem jak rodzice, a o wędke to dziadek to dziadek już kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 A przy okazji ... mój synuś jak miał troszke ponad rok, najbardziej lubił sie bawić ... kołowrotkiem, a wcle go nim nie "pasowałem" A czym się miał niby bawić ??? jak w zasięgu wzroku same kije ...kołowrotki.....koguty....żyłki ....plecionki ....haki ....kotwice .....żeby chociaż jeden miś pluszowy leżał . Nic . Jeux gratulacje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossi Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Gratulacje! Mój junior dostał kija do ręki dopiero jak miał 7 lat, za to dzisiaj (15 lat) jest gorszym ode mnie maniakiem i lepszym (wstyd) wędkarzem. Ale powiem, że nasze trzypokoleniowe wyprawy (z dziadkiem) są rewelacyjne, czego i Tobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pike Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Gratulacje, Jeux. Tym bardziej zazdroszczę, że ja jestem pierwszym wędkarzem u mnie w rodzinie. Wśród moich kolegów i znajomych też nie ma ani jednego. Jak będę miał syna, to pierwszą rzeczą, którą mu wetknę do ręki będzie książka, potem - rękawice bokserskie; potem jeszcze parę innych rzeczy, ale na i na wędkę przyjdzie kolej. Gratuluję jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 To i ja się pochwalę Dzisiaj o 14.10 troszkę niespodziewanie (5 tygodni przed czasem) zostałem ojcem Mała Agatka waży 2480 gramów i mierzy 50 cm. Mama i córa czują się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 tomek1, Gratulacje. Zdrowia zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 O to gratulacje wielki i dla tatusia i dla mamusi i małej agatki.No to rybki na jakiś czas masz z głowy Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Dzięki serdeczne No to rybki na jakiś czas masz z głowy Tomek Tak źle nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 zostałem ojcem A nie za młody jestes na takie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 tomek1 moje gratulacje i niech CI się zdrowo chowa i pamiętaj żebyś ją nauczył rybki łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Gratulacje Tomek, zdrowia dla całej rodzinki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 A nie za młody jestes na takie rzeczy? Oczywiście, że tak, ale tak jakoś wyszło pamiętaj żebyś ją nauczył rybki łowić Jak tylko utrzyma najmniejszy bacik to zaraz będzie śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 To i ja się pochwalę Dzisiaj o 14.10 zostałem ojcem . I trzeźwy jesteś ??? Wszystkiego najlepszego !!! Taaaaaaakich pieluch Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 No tata , nowe życie przed Tobą. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi