lukasz11 Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Witam serdecznie, poszukuje dobrego kija o akcji med-fast pod klenia glownie ale i pstraga. sezon sie zbliza a moj dragon moderate 2.82 2-12c.w ulegl zlamaniu. Lowie klenie zarowno na wisle jak i na mniejszych rzekach, pstragi w malych ciurkach(2.82dl dragona mi nie przeszkadzala). przedzial cenowy powiedzmy do 600-700 zl. dragon byl genialny, wiem ze jest druga generacja ale wpadly mi w oko tez wedki dragon impulse 2-10c.w, 2.82m dragon cannibal 4-15cw, 275cm oraz dragon invander3-14cw,265cm. Ktos lowil czyms z tych wedek? moze polecicie cos innego, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Jak masz kasę to zostań przy moderate. Sam mam takiego ale 305 cm i nie narzekam. W sumie był to jak dotąd jeden z lepszych zakupów w mojej wedkarskiej historii. Jeśli nie masz kasy to kup używke. Widze, ze na sąsiednim forum się co jakiś czas przewija w dobrej cenie. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi