piotr chorzów Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Ustalono kolejne zakazy w Okręgu Katowickim !!! Zakaz połowu na martwe , żywe ryby oraz ich części a dodatkowo zakaz spiningowania od 01.01 - 30.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Można jakiś link ??? Co do zakazu spiningu w 100 % popieram b. dużo spiningistów widuje w marcu/ kwietniu chodzących za okoniem z 12 cm kopytami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 Proszę bardzo http://www.katowice.pzw.org.pl/cms/2627/�_zasady_wedkowania_w_okregu_katowice_w_2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Straszna rozpierducha, co zbiornik to inne zasady połowu :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 A przepraszam że pytam gdzie do tej pory łowiłeś ? na wodach PZW czy innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 70 % Goczałkowice ale ze śląskich PZW odwiedzałem kilka raz, dwa razy w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 16 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2016 To nie wiem czemu się dziwisz że na różnych zbiornikach wprowadzone są różne zasady , takie unormowania funkcjonują od kilkunastu lat . Wracając do tematu ciekawe jak będzie w świetle tych nowych ZAKAZÓW zakwalifikowana BLASZKA PODLODOWA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek-es Napisano 17 Grudnia 2016 Share Napisano 17 Grudnia 2016 Niczego to nie zmieni. Śląskie wody są skazane na zagładę. Choć dno osiągnęły już jakiś czas temu. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxiu Napisano 17 Grudnia 2016 Share Napisano 17 Grudnia 2016 Na mojej jednej wodzie też wprowadzono zakaz spina, już od połowy grudnia. Pytanie: czy to coś dało ? Nie miałem kontaktu ze szczupakiem na tej wodzie od połowy maja. Tonący brzytwy się chwyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Czy ktoś może orientował się, czy w Śląskim, na wodach PZW można łowić na blaszki podlodowe, czy jest to traktowane jako spinning ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi