nicramarcin1 Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Witam wszystkich wędkujących.Był już ktoś na j. Pakoskim? Chcę się wybrać 18 kwietnia i nie wiem czy warto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekIno Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 My z kolegą jeżdżąc na wody Łysinina przejeżdżamy przez most obok mostu kolejowego w Janikowie. Od jakiś 3 tygodni non stop stoi tam biały bus . Na przesmyku w miejscu łączenia się 2 jezior- północnego i południowego pid mostem rozciągnięte sieci- dzień i noc. I jak tam ma być ryba? Zadzwoniłem do Inter Fisch żeby ich o tym poinformować i okazało się że to ich sieć! Gratuluję, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicramarcin1 Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 witam wszystkich, co tu tak cicho? czyżby nikt już nie łowił na pakoskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicramarcin1 Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Co tutaj taka cisza? nie zagląda tutaj nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicramarcin1 Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Witam wszystkich! cichutko coś tutaj.W sobotę i niedziele byłem na rybkach w Bronisławiu, połowiliśmy z kolegą fajne leszcze i dość ładne karasie,było sporo tego.Lecz było trzeba tydzień poświęcić na zanęcanie i zwabienie tej ryby,ale było warto.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mulo8 Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Witam wszystkich! cichutko coś tutaj.W sobotę i niedziele byłem na rybkach w Bronisławiu, połowiliśmy z kolegą fajne leszcze i dość ładne karasie,było sporo tego.Lecz było trzeba tydzień poświęcić na zanęcanie i zwabienie tej ryby,ale było warto.Pozdrawiam Hej ja tez jezdze na Bronisław ale juz dawno nie bylem na rybach , w tym roku, dopiero raz bylem w maju ale byla lipa ;/ to z tego co piszesz to musialo sie polepszyc na Bronisławiu:) to w sumie dobrze Ostatnio slyszalem ze na Bronisławiu rambo sie panoszy i zatrzymuje ludzi tam ;p Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicramarcin1 Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 witam! mulo8 nęciliśmy łowisko cały tydzień ale warto było,teraz będziemy za 2 tygodnie i zobaczymy czy będzie powtórka z rozrywki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicramarcin1 Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 Witam! byłem na rybkach na Bronisławiu i moją wyprawę oceniam na dobrą.złowiłem kilka karasi do kilograma i 2 karasie ponad kilogram,kilka ładnych leszczy po około 0.70 kg i od cholery pod leszczy. następna wyprawa nie długo,zobaczę tym razem co się będzie działo.Pozdrawiam wędkujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fish77 Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 Koledzy! Zdradzicie gdzie konkretnie znajduje się ten Bronisław:) Na mapie nie mogę znaleźć takiej miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Jezioro Bronisławskie , południowy koniec Pakoskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicramarcin1 Napisano 25 Sierpnia 2015 Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Witam kolegów wędkarzy. Co słychać u was na Pakoskim, byłem tydzień temu w miejscowości Rzadkwin i dostałem węgorza 85 cm i 1,5 kg. i dość sporo drobnicy. Teraz robię wypad na jezioro Salno koło Bydgoszczy,tam za to piękne leszcze biorą, na pakoskim już bardzo dawno takich nie złapałem. Pozdrawiam i życzę udanych połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miodas Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 mialem dać sobie spokój z pakoskim ale ostatni raz w tym roku kupiłem zezwolenia tragedia tragedia tragedia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gujoj Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Witam. Jak wasze zeszłoroczne jesienne wyniki?? jak podlodowe łowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gujoj Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Witam. niemacie czasami informacji czy gdzies w naszej okolicy ma ktos na sprzedaz łódź najlepiej z blachy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gujoj Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Witam. niemacie czasami informacji czy gdzies w naszej okolicy ma ktos na sprzedaz łódź najlepiej z blachy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jangk2 Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 jesienią na pakoskim północnym miałem rewelacje w ciągu dwóch tygodni złowiłem 10 szczupaków od 50 cm do 90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jangk2 Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 wzdręgi też piękne tutaj są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gujoj Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Ja takze połowiłem sporo szczupaków i pieknych okoni. Zeszły sezon uważam za bardzo udany. Dziwią mnie wypowiedzi innych na tym forum ze nic niełapia a jak juz to sporadycznie. Z roku na rok łowienie na Pakoskim jest dla mnie coraz ciekawsze i mam nadzieje ze bedzie tak dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk 4546 Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 wybieram się jutro na Skalmierowice ciekawe co będzie brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik3421 Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Witam. W tym roku rozpocząłem przygodę z pakoskim. Narzazie łapię samą drobnice. Pozwolę zatem wysunąć pytanie czy na pakoskim północnym mogę nastawiać się na szczupaka i węgorza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gujoj Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Witam. zdjecie moze nie jest za wyraźne ale jest tam rybak który zastawia sieci. W taki sposób właśnie jest niszczone nasze piękne jezioro. Naliczylem 81 bojek od sieci. Ile miala sama siec to juz niewiem ale można sobie to wyobrazić. Niedość że poziom wody jest bardzo niski to jeszcze te sieci. I najlepiej wołać 200 zł za zezwolenie i mieć to w dupie. Dziwne ze tu wogóle mozna keszcze cos złapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldi1231 Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Witam czy ktoś posiada mapę batymetryczną jeziora pakoskiego północnego i południowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi